Göztepe, Kayserispor’a mağlup oldu!

Göztepe, Kayserispor’a mağlup oldu!

Süper Lig'in 32. hafta mücadelesinde Kayserispor'u ağırlayan Göztepe, 1-2 mağlup oldu.

Süper Lig'in 32. haftasında İzmir temsilcisi Göztepe, sahasında Gürsel Aksel Stadyumu'nda Kayserispor'u ağırladı. Karşılaşmayı konuk ekip 2-1 kazandı. Kayserispor'a galibiyeti getiren golleri 8. dakikada Emrah Başsan ile 26. dakikada Kemen kaydetti. Göztepe'nin tek golü ise 45. dakikada Di Santo'nun ayağından geldi.

aw591548-08.jpg

Süper Lig'de çıktığı son 5 maçta 5 mağlubiyet alan Kayserispor ilk kez kazanarak puanını 41'e yükseltti. Son 9 maçını da kaybeden Göztepe, 27 puanda kaldı. Gelecek hafta Kayserispor sahasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek. Göztepe de deplasmanda Fenerbahçe'yle karşılaşacak.

aw591548-03.jpg

Göztepe Teknik Direktörü Stjepan Tomas, “Bugün üçüncü maçımızı kaybettik. Hak etmediğimizi düşünüyorum. Maçın başında basit hatlardan gol yedik. Sonra iyi bir reaksiyon gösterdik. Çok fırsatlar kaçırdık. 90 dakika boyunca hiç pes etmedik, mücadele ettik. Çok pozisyona girdik ama atamadık. Olmayınca olmuyor. Penaltı pozisyonunu görünce şaşırdım. Maçtan sonra seyrettiğimde yüzde yüz net penaltı olduğunu gördüm. Bizim Galatasaray’a karşı oyndığımız maçta aynı pozisyona penaltı kararı verilmişti. Maalesef olmadı, üzgünüz" şeklinde konuştu.

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise “İlk yarıda mücadele yönümüz iyiydi. Golleri erken bulduk. 2-0’dan sonra skoru artırabilirdik ama ilk yarının son dakikalarında 2-1 oldu. Ondan sonra pozisyonlar da bulduk, belki de 3-1 içeri girecektik. Tek farklı içeri girince skoru koruma iç güdüsü oluşuyor. Rakip takımın da coşkusu arttı. İkinci 45 dakikada zaman zaman kontra atak, zaman zaman da geçiş oyunlarımız oldu. Orada da skoru yakalayabilirdik, rakibimizin de pozisyonları. Göztepe büyük bir camia. Ligdeki konumları kolay değil, oyuncular açısında da çok zor. Bugün önemli bir deplasmanda 3 puan aldık. Henüz işimiz bitmedi. Önümüzdeki hafta sahamızda ligdeki konumumuzu garanti altına alıp kupa maçına odaklanmak istiyoruz. Çünkü buraya gelene kadar kupada deplasmanda Fenerbahçe ve Beşiktaş’la oynadık, o arada Trabzon ve Galatasaray lig maçları da vardı. Konyaspor ve Alanyaspor maçları da takımımızı zihinsel açıdan çok yıprattı. Arka arkaya mağlubiyetler aldık. Burada kendimize dersler çıkarmaya çalıştık. Bugünkü özellikle ilk 45 dakikadaki oyunumuzun üstüne koyarak lige ve kupaya yansıtmak istiyoruz“ dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.