Göztepe, kendi sahasında Altay'a kaybetti!

Göztepe, kendi sahasında Altay'a kaybetti!

İzmir derbisinde Göztepe kendi sahasında karşılaştığı Altay'a , 2-0 yenildi.

Mehmet Özdoğru- Altay'ın gollerini 42. dakikada penaltıdan Deniz Kadah ve 49. dakikada Thaciano kaydetti. Bu sonucun ardından Altay futbol takımı, 16 maç aradan sonra galibiyetle tanıştı. Altay haftalar sonra aldığı galibiyetin ardından 21 puanla 19. sırada yer alırken, 4 maçlık galibiyet serisi sona eren Göztepe takımı ise ise 27 puanla 15. sırada yer aldı. Yeni teknik direktörü Serkan Özbaltı yönetiminde ilk maçına çıkan Altay futbol takımı 16 maç sonra kazandı.

mac-4.jpg

İzmir derbisinde Altay'a 2-0 mağlup olan Göztepe'nin teknik direktörü Nestor El Maestro, yakalanan fırsatları değerlendiremediklerini söyledi. El Maestro, maçtan sonra yaptığı açıklamada, çok üzgün olduklarını söyledi. Bu mağlubiyet 4 hafta üst üste kazandığımız maçlardan sonra acı bir sonuç dedi. El Maestro, 'Sızlanacak halimiz yok. Biz profesyoneliz ve her maç 3 puan değerinde. Kaçan şanslar için ağlamayacağız. Bazen olabiliyor. Yediğimiz gol ve penaltı bizim için şanssızlıktı.' dedi.

mac-5.jpg

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Göztepe'yi 2-0 mağlup eden Altay'ın teknik direktörü Serkan Özbalta, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.Özbalta, maç sonrası katıldığı basın toplantısında, kolay geçmeyeceğini bildikleri bir müsabakadan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirtti.Rakiplerinin de son dönemde çok iyi bir oyun ortaya koyduğunu ve yukarı doğru ivmesi olduğunu aktaran Özbalta, 'Bulunduğumuz konumdan dolayı futbolcularımın öz güveni ve morali kötüydü. Bu işin kökeni moral. Moralin olmadığı bir durumda bu karşılaşmaya çıktık ama kısa sürede de olsa hiçbir şeyin bitmediğini futbolculara anlattık. Her şeyi sezon bittiğinde konuşabiliriz. O zaman konuşmanın daha kolay olduğunu anlattık. Kulaklarımızı söylenenlere kapatmamız gerektiğini ve 15 müsabakadan alnımızın aklıyla çıkabileceğimizi deklare ettik. Kazandığımız 3 puanla, yukarıya doğru çıkmak için fitili ateşledik.'

mac-3.jpg

Öte yandan Göztepe ile Altay arasında oynan İzmir derbisini Büyükşehir belediye başkanı Tunç Soyer, İZVAK Başkanı Ali Erten, Narlıdere belediye başkanı Abdül Batur ve CHP İzmir milletvekili Kani Beko da izledi.

mac-2.jpgmac-8.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.