Göztepe Kulübü Başkanı Sepil’den Başkan Uyar’a teşekkür

Göztepe Kulübü Başkanı Sepil’den Başkan Uyar’a teşekkür

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil ile Başkanvekili Talat Papatya Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ı makamında ziyaret etti, “Birlikte geçirdiğimiz dönemde yardım ve destekleriniz için teşekkür ederiz” dedi.

Başkan Mehmet Sepil, Göztepe’nin Urla Torasan Mahallesi’ndeki tesislerinin Başkan Sibel Uyar döneminde tamamlandığını belirtirken, kulübün Urla’da önemli bir yatırım yaptığını belirtti. Kendi şirketleriyle birlikte evini de Urla’ya taşıdığını belirten Mehmet Sepil, “Ben de Urlalı oldum. Sayın Başkanımızın bu görevinin ardından Urla’ya hizmetlerine devam edeceğine inancım tam. Göztepe Kulübü olarak sizlerle güzel şeyler yaptık. İnşallah bizleri bu hizmetlerin içinde tekrar görürüz” dedi. 

Başarılı olacağız

Göztepe’nin içinde bulunduğu süreci atlatacağına inandığını da dile getiren Kulüp Başkanı Mehmet Sepil, Göztepe’de yapılan stadyumun Aralık ayında teslim alınacağını belirtti. Stadın bir sanat eseri niteliğinde olduğunu söyleyen Sepil, tüm ayrıntılar ile kendisinin bizzat ilgilendiğini da hatırlattı, “Stadımız bitince önümüzün çok açık olduğunu biliyoruz. Camiamızdan desteklerini sürdürmelerini istiyoruz” diye konuştu. 

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ise Sepil’e teşekkür etti, “Çalışmalarımızın takdir görmesinden mutluyum. Bundan sonra da Urla için Urla halkı için çalışmalarımı sürdüreceğim” diye konuştu. 

Ziyarette Mehmet Sepil ile Talat Papatya Sibel Uyar’a isminin yazıldığı Göztepe forması armağan etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.