Göztepe-Trabzonspor maç sonucu: 3-2

Göztepe-Trabzonspor maç sonucu: 3-2

Süper Lig'in 3. haftasında Göztepe kendi sahasında Trabzonspor'u ağırladı. İzmir ekibi mücadeleden 3-2'lik galibiyet ile ayrıldı.

Sezona Atiker Konyaspor galibiyeti ile giren ardından Fenerbahçe ile Kadıköy’de berabere kalan Trabzonspor, Süper Lig’in 3. haftasında Göztepe'ye konuk oldu.

Mücadeleye hızlı başlayan ekip Trabzonspor oldu ve Kucka mükemmel bir golle takımını 1-0 öne geçirdi. Sarı Kırmızılı ekipte Tayfur Bingöl, Trabzonspor'un golüne 26. dakikada karşılık verdi skorda dengeyi getirdi. Tam maçın ilk yarısı bu skorla bitti denilirken hakem Serkan Çınar, 44'te Göztepe adına penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Nabil Ghilas, skoru 2-1'e getirdi.

Herkes maçın ilk yarısına odaklanırken Bordo Mavili ekipte Burak Yılmaz'ın sakatlığı nedeniyle ilk 11'de mücadeleye çıkan Rodallega, 45+3'te skoru eşitledi ve mücadelede ekipler 2-2'lik eşitlikle soyunma odasına girdi.

Mücadelenin 2. yarısında Göztepe 67. dakikada Jahovic ile 3-2'lik üstünlüğü sağladı. Maçta başka gol olmayınca Göztepe kendi sahasında 3 puanı hanesine yazdıran ekip oldu.
Alınan bu sonuçla Trabzonspor 4 puanda kaldı. Göztepe de puanını 4'e yükseltti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.