Göztepe'ye 130 dönüm tesis alanı

Göztepe'ye 130 dönüm tesis alanı

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Göztepe camiasının uzunca bir süredir beklediği müjdeyi verdi.

 

Menderes Belediyesi tarafından Göztepe'ye tahsis edilen 130 dönümlük alanın "kentsel ve bölgesel yeşil ve spor alanı" olarak planlamasının tamamlandığını açıklayan Kaya, söz konusu alanda kurulacak tesislerin Göztepe'nin geleceğini garanti altına alacağını belirtti.

AÇILIŞTA MÜJDE VERDİ

Sıkı bir Göztepe taraftarı olan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Göztepe'nin Üniversite Gücü olan GöztepeUniforce tarafından tamamen yenilenen, Menderes'teki Değirmendere İlköğretim Okulu'nun anasınıfının açılış törenine katıldı. GöztepeUniForce'nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiği çalışmayla Değirmendere İlköğretim Okulu'na modern bir anasınıfı kazandırıldı. Küçük bireylerin eğitimine katkıda bulunmak ve onları Göztepe sevgisiyle tanıştırmak için tasarlanan ve "İlk Adımlar" adı verilen projenin açılış töreninde konuşan Kaya, Menderes Belediyesi'nin talebi üzerine, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü tarafından yapılan çevre düzeni planı değişikliğinin yürürlüğe girdiğini ifade etti. Kaya, "Menderes'e bağlı Tekeli'de bulunan, Menderes Belediyesi mülkiyetindeki 130 dönümlük alan tarla vasfındaydı. Bu alanın 'spor alanı' olarak planlanması için Menderes Belediyesi bakanlığa başvurmuştu. Süreci takip ettik ve kısa süre içerisinde planlamanın yapılmasını sağladık. Göztepe'ye tahsis edilen bu alanda çok sayıda saha yapılacak. Bu arazi, İZBAN Tekeli İstasyonu'na yürüme mesafesinde. Adnan Menderes Havalimanı'na uzaklığı 10 kilometre. Göztepe Başkanımız Mehmet Sepil'in hayalleri gerçeğe dönüşecek. Takıma uluslararası standartlarda bir altyapı tesisi kazandırmak en büyük hedeflerinden birisiydi. Bu arazide kurulacak tesis gerçekten Türkiye'ye örnek olacak. Bugün burada hepimiz Göztepe'nin geleceği için toplanmış bulunuyoruz. O sebeple, Göztepe'nin geleceğini garanti altına alacak bu büyük projenin önünde hiçbir engel kalmadığını ve yakında start vereceğimizi de buradan duyurmak istedim." dedi.

TESİSLEŞME HAMLESİ

Hem konumu, hem de doğal şartları bakımından spor tesisi için oldukça uygun olan bir araziyi Göztepe'ye tahsis eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu'ya da teşekkür eden Kaya, "Menderes Belediye Başkanımız Bülent Soylu gerçekten büyük bir hizmet yaptı. İzmir sporu için, Göztepe için, İzmir'de sporun ortak geleceği için bu arazi tahsisinin büyük önemi bulunuyor. Hepimizin bildiği gibi, tesisleşme, sürdürülebilir sportif başarılar için büyük önem taşıyor. Sportif başarıların sürekli hale gelmesi, belirli bir düzeyin altına inmemesi, istikrarın elde edilebilmesi, kulübü geleceğe taşıyacak kurumsal başarının elde edilebilmesi için tesisleşmeye önem verilmesi şart. Göztepe'nin tesisleşme hamlesinin önemli bir unsuru olan bu projenin tamamlanmasıyla birlikte yeni Gürsel Aksel'ler Menderes'te yetişecek. Göztepemiz'e ve şanlı taraftarımıza hayırlı olsun" şeklinde konuştu.  

GÖZTEPE UNİFORCE BÜYÜK İŞLER YAPIYOR

Göztepe'nin Üniversite Gücü olan GöztepeUniForce'nin büyük işler yaptığını ve camianın takdirini topladığını belirten Kaya, "Üniversiteli arkadaşlarımızla gurur duyuyoruz. Gerçekten çok özel ve çok büyük işlere imza atıyorlar. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz 'İlk Adımlar' projesi gibi nice projeleri Göztepe'nin geleceği için gerçekleştirdiler, bundan sonra da yenilerini gerçekleştirmeye devam edecekler. Biz de kendilerine her türlü desteği vereceğiz, hiç endişeleri olmasın. Camiamız bir ve bütün halde geleceğe yürüyor. Şanlı tarihimize yakışır bir gelecek tasavvuru ile ufka bakıyoruz. Her şey Göztepe için." dedi.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.