Gruşçu'ya ilk ziyaret Zeynep Altıok’tan

Gruşçu'ya ilk ziyaret Zeynep Altıok’tan

İzmir Milletvekili Zeynep Altıok, Konak İlçe’nin çiçeği burnunda başkanı Çağrı Gruşçu ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

CHP İzmir Milletvekili Zeynep Altıok, CHP Konak'ın çiçeği burnunda başkanı Çağrı Gruşçu ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Görüşmede, Türkiye’nin toplumsal kucaklaşmaya olan ihtiyacının, toplumsal barış ve uzlaşı ortamının gelişmesi için toplumun hassasiyetlerini göz önünde bulundurulması gerektiğine ilişkin mesajlar verildi. 

29366505_978985545597223_6050171510474145792_o.jpg

Toplantıda bulunan Kadın ve Gençlik kolları başkanlarıyla da temas halinde bulunan Altıok, Konak İlçe Başkanlığı’nın çalışmalarını takip ettiğini, gençlerden çok umutlu olduğunu Kadın ve Gençlik Kollarının daha da ön plana çıkmasını temenni ettiğini vurguladı. 

Gençlerle çalışmanın dünyayı yakalamak ve yenilik yaratmak açısından çok verimli olduğunu söyleyen Altıok, gençlerin kendilerini yeniliklerle var etmeleri gerektiğini yöneticilerin ise onlara yol açmaları gerektiğini ifade etti. 

Gruşçu:” Genç arkadaşlar kendilerini teknoloji, bilim, dünyadaki yeni gelişmeler alanında donatmalı. Ancak liyakat sahibi bireyler olurlarsa değişim başlar. “ diyerek gençlerden beklentilerini dile getirdi. 

Yan Yana Omuz Omuza Hedef 2019

Partinin iç dinamiklerinin tamamlandığını artık dışa doğru bir siyaset sürecinin başladığını hedeflerinin 2019 seçimlerini kazanmak olduğunu söyleyen Altıok, bu süreci Konak İlçe örgütüyle yan yana omuz omuza çalışacaklarını ihtiyaç duyulduğu her an yanlarında olacağını sözlerine ekledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.