Gülperi Koçak hakkındaki asılsız iddialara avukattan açıklama

Gülperi Koçak hakkındaki asılsız iddialara avukattan açıklama

Gülperi Koçak'ın oğlu Muhammed Koçak'ın kayıp olduğu iddialarına fotoğraflı yanıt

Avusturya'nın başkenti Viyana'da yaşayan 44 yaşındaki Elvan Koçak adlı vatandaş uzun zamandır haber alamadığı 2 kızını televizyonda Adnan Oktar'ın programında gördüğünü iddia etmiş ve Adnan Oktar hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Ancak kızların annesi Gülperi Koçak, eski eşinin iddialarını yalanlayarak kızlarının yanında olduğunu açıklamıştı.

Bu sabah Beyaz Tv'de yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" adlı programda bu kez de Gülperi Koçak'ın oğlu Muhammed Koçak'ın kayıp olduğu iddia edilmişti. Gülperi Koçak'ın avukatı Tuğba Bal bu asılsız iddiaları yalanlayan bir açıklama yaptı ve Muhammed Koçak'ın ailesinin yanında olduğunu ispatlayan fotoğrafları da yaınladı.

1-299.jpg2-281.jpg

İşte Av. Tuğba Bal'ın açıklaması:

"Bu sabah (22.01.2018) Beyaz Tv isimli televizyon kanalında yayınlanan “Söylemezsem Olmaz” isimli programda müvekkilim Gülperi Koçak hakkında bazı gerçekdışı iddialara yer verilmiştir. Müvekkilimin oğlu Muhammed Koçak’ın güya kayıp olduğu ve sözde nerede olduğunun bilinmediği iddia edilmiştir.

Bu iddia tamamen asılsız ve gerçekdışıdır. Müvekkilimin oğlu Muhammed Koçak şu anda annesi Gülperi Koçak ve kardeşleri Büşra ve Şeyma Koçak ile beraberdir. Müvekkilimin ve 3 çocuğunun halihazırda birlikte oldukları ilgili yetkili birimlere de daha önce bildirilmiş olup, bu husus resmi makamlarca da bilinmektedir.

Muhammed Koçak’ın annesinin yanında olduğunu gösteren ve birlikte 19 Ocak 2018 tarihinde yurtdışına çıkarlarken çekilmiş olan fotoğraflarını ekte kamuoyunun bilgisine sunuyorum.

Bu itibarla, Beyaz TV’nin Elvan Koçak’a istinaden aktardığı asılsız iddiaların hiçbir dayanağı ve aslı yoktur."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.