Günaydın ve İpekli, kurultay delegesi seçildi!

Günaydın ve İpekli, kurultay delegesi seçildi!

CHP İlçe Başkanı Erol Günaydın ve Torbalı Kent Konseyi Başkanı Sefer İpekli kurultay delegesi seçildi.

CHP İzmir'de Deniz Yücel yeniden il başkanlığına seçildi. Gözler ise yeni yönetime çevrildi. Çarşaf liste metoduyla yapılan kongrede il yönetimine 169, kurultay delegeliğine 159 kişi aday olmuştu. İl Başkanı Deniz Yücel’in anahtar listesine yer alan Torbalılı Çağdaş Türe yapılan çarşaf liste nedeniyle kıl payı yönetime girmezken, kurultay delege adaylarından CHP İlçe Başkanı Erol Günaydın ve Torbalı Kent Konseyi Başkanı Sefer İpekli önemli isimleri geride bırakarak kurultay delegesi seçildi.

Kurultay delegesi adayı olan CHP İlçe Başkanı Erol Günaydın 56 kişiden oluşan kurultay delegesi seçiminde en fazla oy alan 13.isim oldu. 159 aday arasında 13.olan Günaydın, başta il başkanı Deniz Yücel olmak üzere Mustafa Kayalar, Filiz Ceritoğlu Şengel, Zeynep Altıok, Mustafa İduğ, Mehmet Eriş, Utku Gümrükçü, Abdül Batur gibi isimlerden daha fazla destek aldı. Yine kurultay delegesi olmaya hak kazanan Torbalı Kent Konseyi Başkanı Sefer İpekli de önemli isimleri ardında bıraktı. Yönetim Kurulu’na girmek isteyen Çağdaş Türe 110 oy alarak kıl payı ile yönetime giremezken, yönetime girmek isteyen bir diğer isim olan Övünç Demir ise 6 listenin hiçbirinde kendine yer bulamadı. 6 listede yaklaşık 300 isim yer alırken, adını bir şekilde bir listeye sokmaya çalışan ve bir türlü sonuç alamayan Demir, bir kez daha örgütün istenmeyeni oldu.

Resmi olmayan sonuçlara göre kurultay delegesi seçilen isimler şöyle;

Hasan Mert Özcan, Özüm Özdemir, Kasım Özkan, Serdar Sandal, Muhittin Selvitopu, M. Tunç Soyer, Pınar Susmuş, Özlem Şan, Hakan Şenoyar, Hacer Taş Gültepe, Umut Tekin, Mehmet Türkbay, Asuman Yalçın, Perihan Yardımcı, Ayla Yılmaz, İsmail Yılmaz, Feridun Yılmazlar, Deniz Yücel, Binnur Akın, Zeynep Altıok, Hasan Altıparmak, Hüseyin Behzat Aydilek, Ahmet Cemil Balyeli, Mehmet Şakir Başak, Gülcan Batihan, Abdül Batur, Sıla Irmak Bozkurt, Mehmet Ecevit Canbaz, Zübeyde Canpolat Karatay, Filiz Ceritoğlu Sengel, Mehmet Ali Çalkaya, Ertürk Çapın, Devrim Barış Çelik, Makbule Çıtak, Mesut Durgun, Ali Engin, Gizem Ergün, Mehmet Eriş, Gözde Gruşçu, Selim Utku Gümrükçü, Erol Günaydın, Senem Gürer Solak, Asım Güven, Hamdi Halis, Mustafa İduğ, Özdem Mustafa İnce, Sefer İpekli, Mesut Karaboğa, Mustafa Kayalar, Erhan Kılıç, Adil Kırgöz, Murat Serdar Koç, Rıfat Nalbantoğlu, M. Ekrem Oran, Hakan Özbadur, Gürbüz Bal...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.