Günde 1 dilim bile karpuz yiyen erkeklerde...

Günde 1 dilim bile karpuz yiyen erkeklerde...

Genel anlamda romantik mum ışığında bir yemeğin ve biraz çikolatanın cinsel isteği arttırdığını biliyoruz. Peki, yazın yenilen meyvelerin cinsel anlamda büyük bir katkı sağladığını biliyor muydunuz? İşte cinsel arzuyu arttıran yaz meyveleri…

Cinsel isteği arttıran meyveler vücudun biyolojik anlamda cinselliğe hazır olmasını sağlar. Birazdan ismini vereceğimiz meyveler de  kan dolaşımınızı iyileştirecek vücudunuzu uyaracak ve seks hormonlarının oluşumunu hızlandıracaktır. 
 

Çilek
 

Çilek, cinsel istek uyandıran meyvelerin kraliçesidir. Ufak bir parçası bile içinizdeki tutkuyu uyandıracak ve vücut sıcaklığınızı yükseltecektir. Kırmızı ve rengi ve yüksek C vitamini sayesinde libidoyu arttırır.
 

Mango
 

Bu tropikal meyve, cinsel arzuyu uyandırmada ideal bir yardımcıdır. Cinsel hormonların vücuda yayılmasına destek olan E vitamini içerir. Zevk ve mutluluk hormonu olan serotonin de bu meyveden gelir.
 

Karpuz
 

Uzmanlara göre “yeni Viagra” olarak tanımlanan karpuz, içerdiği sitrulin adlı amino asit sayesinde kan damarlarının rahatlamasını sağlar. Günde en az bir dilim karpuzla  eğlencesi bol bir geceye hazır olun!
 

İncir
 

Şeker oranı yüksek olmasına rağmen kan şekerini hızla yükselten şekerden olmadığı için tüketilmesinde bir sakınca yoktur. Cinsel gücü artırır.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.