Güneş, kadroda rotasyona gidiyor

Güneş, kadroda rotasyona gidiyor

Her şey Napoli maçı için

Şampiyonlar Ligi'nde önümüzdeki çarşamba günü oynanacak olan Napoli maçını düşünen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kayserispor deplasmanında rotasyona gidecek

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Kayserispor’a konuk olacak Beşiktaş’ta hedef, galip gelerek Şampiyonlar Ligi’nde Çarşamba günü oynayacağı Napoli maçı öncesi moral depolamak.

Teknik direktör Şenol Güneş, ligin ilk 6 haftasında olduğu gibi Kayserispor maçında da bazı değişiklikler yaparak yine farklı bir 11 ile sahaya çıkmayı planlıyor. Kaleyi Fabricio’ya teslim edecek olan tecrübeli teknik adam, defans dörtlüsünü Gökhan Gönül – Marcelo – Tosic ve Caner Erkin’den oluşturacak.

Atiba ve Tolgay Arslan’ı defansın önündeki ikili olarak düşünen Güneş, forvet arkasında Ömer Şişmanoğlu, Talisca, Quaresma veya Olcay’ı oynatmayı düşünüyor. Şenol Güneş’in forvetteki tercihinin ise Vincent Aboubakar olması bekleniyor.

Beşiktaş’ta sakatlığı geçen ve takımla çalışmalara 2 gün önce başlayan Gökhan İnler’in, Kayserispor maçında yedek kulübesinde olması ve gerek görülmesi durumunda maçın ilerleyen dakikalarında oynatılması düşünülüyor.

Öte yandan Beşiktaş’ın Kanadalı oyuncusu Atiba Hutchinson, Kayserispor maçı ile Süper Lig’deki 100. resmi maçına çıkarak dalya diyecek. 3 sezon önce transfer edilen Atiba, 99 lig maçının 95’ine ilk 11’de başladı ve 5 gol attı.

Kanadalı oyuncu, kupa ve Avrupa maçları da dahil edildiğinde Beşiktaş formasını toplamda 127 resmi maçta giyerek takımın değişmez oyuncusu oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.