Günpen Yurtdışında hedef büyüttü

Günpen Yurtdışında hedef büyüttü

PVC doğrama ve panjur sistemlerinde Manisa’nın köklü firmaları arasında yer alan Günpen hedefi büyüttü. 

Manisa’da 1992 yılında PVC doğrama, otomatik panjur sistemleri ve cam balkon sektöründe ticari faaliyetine başlayan Günpen’in zaman içerisinde yavaş ve emin adımlarla büyüdüğünü ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Güngör, kalite ve titiz işçiliğin başarıyı getirdiğini vurguladı.

“ONLAR BİZLERİN BÜYÜYEN AİLESİNİN BİRER PARÇASI”

Manisa’da küçük bir işletme ile başladıkları sektörde şimdi söz sahibi olduklarını ifade eden Günpen Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Güngör, yaptığımız işlerle ilk önce kentimizde başarıyı yakaladıklarını belirterek, “Yavaş ve emin adımlarla büyüdük. İlk önceliğimiz müşterilerimiz ama biz onlara danışanlarımız diyoruz çünkü onları kendi ailemizden görüyoruz farklı bir yaklaşım ve anlayış içerisinde bugüne kadar hiç olmadık bundan sonrada olmayacağız. Danışanlarımızın evlerini kendi evimiz gibi görerek onların ihtiyaçlarını en iyi şekilde anlayıp en doğru çözümü onlara sunmak oldu. Bunu sağlarken işçilik ve kullanılan malzemelerin uzun ömürlü olması titiz çalışma beraberinde danışanlarımıza sağladığımız güven ve en önemlisi zamanında teslimat sorunsuz montaj. Bu saydıklarım bizim sektörde olmazsa olmaz kriter diyeceğimiz parçalardır. Kolay ulaşılır olmak ve olabilecek aksiliklere anında müdahale edecek ekibinizin olması. Biz 1992 yılından bugüne kadar yaptığımız tüm yapıların ve işlerin arkasındayız. Her bir danışanımız bizlerin genişleyen büyük ailesinin birer parçasıdır.” dedi.

“HER PROJEMİZ REFERANSIMIZDIR”

Manisa merkez ile başladığımız yolculukta sırasıyla il geneline açıldıklarını sözlerine ekleyen Güngör, “Yaptığınız işler başarılı oluyorsa ailelerin yüzleri gülüyorsa siz istemeseniz bile büyümeye mecbur kalıyorsunuz. Çünkü en iyi reklam insanların sizi tavsiye etmesi ve referans vermesidir. Her yaptığımız proje bize referans oldu. Ege bölgesi ile başlayan il dışı yolculuğumuz artık ülke sınırlarını aşıyor. 2019 yılında ilk defa başladığımız yurtdışı ihracatımızda şimdi Hollanda’ya 25 projelik 165 doğrama ile 2 tır sevkiyatımızı NL Kozjinen firmasına yolladık. AB Standartları çerçevesinde zorlu bir süreçten geçsekte bu kriterlere uygun 2 bin metrekare kapalı alana sahip üretim tesisimiz ile yeni projeler için hazırız. Biz inanıyoruz ki Günpen olarak bugüne kadar nasıl her gün üzerine koyup ilerlediysek bugünden sonra da omuzlarımızda ki daha fazla yük ile de hep bir adım ileriye gitmek başta Manisa ve Türkiye’nin adını yurtdışında duyurmak için tüm ekip arkadaşlarımızla çalışmaya her zamankinden daha fazla gayret edeceğiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.