Güven Kurtar: Beşiktaş Şampiyon Olur

Güven Kurtar: Beşiktaş Şampiyon Olur

Bağcılar Belediyesi tarafından Bağcılar Mehmet Akif Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen panele katılan deneyimli teknik adam Güven Kurtar, Beşiktaş'ın şampiyon olacağını söyledi.

Bağcılar Belediyesi tarafından Bağcılar Mehmet Akif Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen panele katıldı. Panelde konuşan Güven Kurtar, Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında geçen şampiyonluk çekişmesinden Beşiktaş'ın galip ayrılarak şampiyon olacağını ifade etti.

Spor spikeri Yasin Dallı'nın moderatörlüğünü üstlendiği panelde konuşan Türkiye'deki birçok takımı çalıştırmış olan Kurtar, öğrencilerin kendisine sorduğu soruları yanıtladı.  Lige dair de yorum yapan deneyimli teknik adam, Beşiktaş'ın fikstürünün daha zor olduğunu belirterek, Vodafone Arena'yla ve oynadığı futbol ile şampiyonluğu hak ettiğini ifade etti. Deneyimli hoca, Beşiktaş'ın şampiyon olacağını düşündüğünü dile getirdi.

guven-kurtar-bu-sene-sampiyon-besiktas-olur--6876702

Eski Trabzonsporlu Hasan Özer: Beşiktaş bir adım önde görünüyor

Panele katılan bir başka isim olan Trabzonsporlu futbolcu Hasan Özer de Beşiktaş'ın şampiyon olacağı yönünde fikrini açıklayarak, bu yıl en iyi oynayan takımın kara kartal olduğunu öne sürdü. Özer Beşiktaş'ın savunma anlamında eksiklikleri olduğunu söyleyerek, hücum konusunda müthiş pozisyonlar ve güzel paslaşmalar ürettiğini söyledi.

Taraftara futbol zevki izlettiriyorlar

Beşiktaş'ın futbolu keyif yönünü çok iyi uyguladığını söyleyen Özer, güzel goller atan takımın, güzel paslaşmalar ile taraftara futbol zevkini yaşattıklarını ifade ederek, bu yüzden takımın şampiyonluk konusunda bir adım önde olduğunu söyledi.

Özer ayrıca, A Milli Takım'ın EURO 2016'da Fransa'da başarılı olacağını düşündüğünü dile getirerek, başaramayacak hiçbir şeylerinin olmadığını,  gururun ve mutluluğun Fatih Terim'in öğrencilerinin gerçekleştirmesi beklentisi içerisinde olduğunu söyledi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.