Güvenli Güzellik Clinicas Estrella!

Güvenli Güzellik Clinicas Estrella!

Korona virüsü nedeniyle uzun süredir kapalı olan güzellik merkezleri kapılarını yeni normalleşme kurallarına göre açarken, Türkiye’den Dünya’ya açılmış olan Clinicas Estrella Güzellik Merkezi, güvenli güzellik parolasıyla çalışmalarına başladı.

Korona virüsü salgını çıktığında en çok etkilenen ekonomik ve sosyal alanlardan birisi de şüphesiz ki güzellik merkezleri oldu. Salgının yoğun olduğu dönemde başlayan kısıtlamalardan güzellik merkezleri de nasibini aldı ve güzellik merkezleri normalleşme süreci adımları atılana kadar kapalı kalmak zorunda kaldı. Güzellik merkezlerinin kapalı kalması da, birçok kadının doğal güzellik ihtiyacının karşılayamaz haline gelmesine neden oldu.

img-20200619-wa0023.jpg

Normalleşme adımlarıyla birlikte güzellik merkezleri de kurallar dâhilinde faaliyetlerine başladılar. Bunlardan birisi de ünü İzmir’i aşan, Türkiye’ye taşan ve Türkiye’den de yurt dışına kadar ulaşan Clinicas Estrella Güzellik Merkezi oldu. Normalleşme kurallarına uygun olarak kapılarına güzelliğine önem veren kadınlara açan güzellik merkezinin sahibesi Yıldız Uysal, yoğun talep üzerine daha öncekinden daha sıkı bir randevu sistemini hayata geçirmek zorunda kaldıklarını belirterek, “Uzun süredir gelemeyen insanlarımızı, her türlü kural ve koruma tedbirlerini uygulayarak kabul etmeye başladık. Onların ve kendi çalışanlarımızın sağlığını düşünerek,  randevu sistemini daha sert şekilde uyguluyoruz. Birkaç müşteri dışında, aynı anda başka müşterilerin içeride olmaması için de onlardan randevularına sadık kalmalarını istiyoruz. “ dedi.

img-20200619-wa0025.jpg

Müşterilerinin güzellik kadar sağlığına da önem verdiklerini farkında olduklarını belirten Clinicas Estrellal Güzellik Merkezi Sahibesi Yıldız Uysal, “Bu dönemde güvenlik güzellik prensibiyle çalışıyoruz. Sosyal mesafe kurallarını,  maske kurallarını, hijyene ve ateş ölçümlerine katı şekilde uyuyor, uyduruyoruz. Müşterilerimiz de, çalışanlarımız da bu durumdan çok mutlu oluyorlar. Sağlık içinde güzelleşmek ve güzelleşmelerine yardımcı olmak herkesin yararına. Güvenlik güzelliğin farkına varan müşterimizde, içi rahat şekilde buradan ayrılıyor ve yeni randevusunu da rahatlıkla isteyebiliyor. Tedbirlere uyduğumuz sürece kimse güzelliğinden bir şey kaybetmeyecek” dedi.
 

img-20200619-wa0026.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.