Güvenlik yazılım devi yüzde 75 büyüdü!

Güvenlik yazılım devi yüzde 75 büyüdü!

Dünyada 500 milyondan fazla kullanıcıyı koruyan Bitdefender Antivirüs, Türkiye pazarındaki büyümesini sürdürdü ve 2019 yılında hedeflerinin de üzerine çıkarak %75’in üzerinde büyüdüğünü açıkladı. 

Kanal yapılanmalarını büyüterek 400’ün üzerinde iş ortağıyla çalıştıklarını belirten Bitdefender Türkiye Kanal Satış Müdürü Alper Serkan Lavaşkan, 2020’de yeni yatırımlarla Türkiye’deki siber güvenlik pazarının gelişmesine katkıda bulunmaya devam edeceklerini söyledi.

Dünyada 500 milyondan fazla kullanıcıyı koruyan Bitdefender Antivirüs, Türkiye operasyonlarındaki büyümesini sürdürdü ve 2019 yılında hedeflerinin üzerine çıkarak %75’in üzerinde büyüdüğünü açıkladı. Kanal yapılanmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Bitdefender Türkiye Kanal Satış Müdürü Alper Serkan Lavaşkan “2019’da iş ortağı sayımızı 400’ün üzerine çıkararak ülke genelindeki birçok şehirde yüzlerce kişiyle eğitimler gerçekleştirdik.” ifadelerinde bulundu.

Güvenlik Yazılımı Pazarındaki Payımızı Artırıyoruz

Windows, Mac OSx ve mobil işletim sistemleri için antivirüs, fidye yazılımı koruması, kimlik avı dolandırıcılığına karşı koruma, ebeveyn koruması ve mobil güvenlik başta olmak üzere sundukları ödüllü çözümlerle hem kurumsal hem de bireysel müşteri sayılarında büyük bir artış kaydettiklerini belirten Alper Serkan Lavaşkan, “Bu başarımızın altında Bitdefender Antivirüs’ün, günümüzün tehdit ortamındaki üç önemli endişe olan kötü amaçlı yazılıma, gizliliğe ve çocukların güvenliğine odaklanması yatıyor.” açıklamasında bulundu.

Yeni Teknolojiler Büyüme Stratejimizi Pekiştiriyor

Ekonomik olarak oldukça çalkantılı geçen 2019’da önemli bir büyüme kat ettiklerini dile getiren Alper Serkan Lavaşkan, yabancı para birimlerindeki volatiliteye rağmen Türkiye’deki pazar paylarını artırıp hedeflerinin de üzerine çıktıklarını ve büyük bir başarı gösterdiklerini belirtti. "Türkiye’deki şirketler, güvenlikle ilgili daha fazla hizmet talep ediyorlar ve Bitdefender Antivirüs, Türkiye’deki siber güvenlik pazarının gelişimine yatırım yapmaya 2020’de de devam edecek.” ifadelerinde bulunan Lavaşkan, “İş ortaklarımıza yeni güvenlik teknolojilerini hem çok daha ekonomik hem de rakiplerimize karşı daha çevik hareket ederek sağlamak, büyüme stratejilerimizi pekiştiriyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.