Güzelbahçe Belediyesi'nden Semt Pazarlarına Sıkı Denetim

Güzelbahçe Belediyesi'nden Semt Pazarlarına Sıkı Denetim

Zabıta Müdürlüğü koronavirüs salgınına karşı semt pazarlarında yeni önlemler aldı. İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelgeyle pazaryerlerinin denetimleri artırıldı.

Güzelbahçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Kahramandere ve Yelki Mahallelerinde Semt Pazarlarında, giriş ve çıkışları tek noktadan yapmaya başladı. Girişlerde, vatandaşların ateşi ölçüldü, maskesi olamayan vatandaşlara maske dağıtıldı. Sabah erken saatlerde başlayan denetimler, pazar kapanana kadar devam etti. 

imgs4028.jpg

‘Vatandaşımızın sağlığı önceliğimiz’

Semt pazarlarında yeni önlemler aldıklarını belirten Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Semt pazarlarımızda yeni bir döneme girildi.  Tek bir noktadan giriş yapılıp farklı bir noktadan çıkış yapılacak. Vatandaşlarımızın girişlerde ateşleri ölçülecek, maskesi bulunmayan vatandaşlarımıza maske dağıtılacak. Ekiplerimiz pazar esnafımıza gerekli bilgilendirmeyi ve uyarıları yapıyor. Eldiven ve maske takılması, tüm ürünlerin poşetlenmesi konusunda denetimleri sıklaştırıyoruz. Tezgah aralıklarına dikkat ediliyor. Vatandaşlarımızın da alışveriş sürelerini mümkün oldukça kısa tutmalarını istiyoruz. Girişlerde bir diğer önlemimiz de 65 yaş üstü ve 20 yaş altında olan hemşehrilerimizi kesinlikle almıyoruz.  Ayrıca, tüm pazaryerlerinde koronavirüs riskine karşı uyarı afiş ve pankartlarını astık. Biz bu denetimleri sıklaştırıp, halkımızın sağlığını tehlikeye atacak her türlü unsuru ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Bizlerin vatandaşlarımızdan isteğimizde zaruri ihtiyaçlar dışında evlerinden çıkmamaları. Bu süreci el birliğiyle aşacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

imgs4043.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.