Güzelbahçe’de “Açıkhava kütüphaneleri” Hizmete Girdi

Güzelbahçe’de “Açıkhava kütüphaneleri” Hizmete Girdi

Güzelbahçe’de faaliyet gösteren Oğuzhan Özkaya Eğitim Kurumları, Güzelbahçe Belediyesi Kültür Merkezi, Gece Pazarı’ın kurulduğu Vapur İskelesi ve Mitatpaşa Caddesi üzerindeki sahil yolunda olmak üzere üç adet “Açıkhava kütüphanesi” kurdu.

 Oğuzhan Özkaya Eğitim Kurumları,  Güzelbahçe Belediyesi Kültür Merkezi,  Gece Pazarı’ın kurulduğu Vapur İskelesi ve Mitatpaşa Caddesi üzerindeki sahil yolunda olmak üzere üç adet  “Açıkhava kütüphanesi” kurdu.

İçerisinde öykü, roman ve test kitaplarının da olduğu 100’ü aşkın kitabın yer aldığı kitaplıktan isteyen istediği kitabı alıp evine götürüp okuyabilecek veya isteyen evindeki kitapları başkasının da okuyabilmesi için  bu kitaplığa koyacak.

Açık Hava Kütüphanelerinin açılış kurdelasını Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Oğuzhan Özkaya Eğitim Kurumları’nın kurucusu Oğuzhan Özkaya, öğretmenler ve öğrenciler birlikte kesti. Başkan İnce,  “Halkın kitap okuma alışkanlığını yaygınlaştırmak adına Oğuzhan Özkaya Eğitim Kurumları’nın yaptığı bu çalışmayı destekliyor ve takdir ediyorum” dedi.

Açıkhava kütüphanelerin kurucusu Oğuzhan Özkaya da kitaplıkların sayısının şimdilik üç adet olduğunu halkan ilgi görmesi halinde bu  sayıyı artıracaklarını söyledi.

cb10c83f-9844-4ed2-8e16-440c48c0ca23

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.