Güzelliği dizinin önüne geçti! Herkes onu konuşuyor...

Güzelliği dizinin önüne geçti! Herkes onu konuşuyor...

La Casa de Papel'in Tokyo'su Ursula Corbero dizinin önüne geçti

Şu sıralar La Casa De Papel ile yatıp La Casa De Papel ile kalkıyoruz. Dizi hem Türkiye'de hem de tüm dünyada ilgiyle izleniyor. Diziden daha çok konuşulan bir şey varsa, o da dizinin Tokyo'su Úrsula Corberó! Peki Úrsula Corberó kimdir? İşte güzel oyuncu hakkında merak edilenler...

8624279.jpg
İspanyol soygun dizisi La Casa De Papel bütün dünyada merakla izlenirken, Tokyo karakterine hayat veren başrollerdeki isimlerden Ursula Corbero performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

28 yaşındaki İspanyol oyuncunun diziyle birlikte yıldızı parladı. Ursula'nın Instagram'daki takipçisi sayısı kısa sürede 2.5 milyonu aştı. 13 yaşında profesyonel olarak yapmaya başladığı oyunculuk kariyeri onu birçok televizyon dizisi ve sinema filmiyle buluşturdu.

8624257.png
İlk olarak Mirall Trencat adlı 2002 yılında yayınlanmaya başlayan diziyle televizyona adımını atan Corberó; kariyerine Ventdelplà, Cuenta átras ve El Internado gibi dizilerle devam etti.


 Yeteneğini kanıtladığı yapım ise Física o Química (Fizik ve Kimya) adlı komedi dizisi oldu; bu rolle çok sayıda ödülün de sahibi oldu genç Ursula...


 Başarılı oyuncu, bu yıl El Arbol de la Sangre adlı gerilim ve Proyecto Tiempo: La Llave adlı bilim kurgu filmiyle izleyici karşısına çıkacak.


 Oyunculuğunun yanı sıra Corbero aynı zamanda "We Are Water" (Su Biziz) isimli kar amacı gütmeyen bir yardım kuruluşunun da destekçileri arasında yer alıyor.


La Casa de Papel'in Tokyo'yu, doğup büyüdüğü ülkesinin takımlarından Barcelona'yı destekliyor. Corbero, 29 yaşındaki Arjantinli oyuncu Chino Darín ile 2016 yılından beri birliktelik yaşıyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.