HADİSE’Yİ TANIMAM BİLE! SAYEMDE TANINDI

HADİSE’Yİ TANIMAM BİLE! SAYEMDE TANINDI

Modacı Muammer Ketenci, müzik ve magazin yazarı Hakan Kanburoğlu'na konuştu. 

''NUR YERLİTAŞ İLE BENİ BARIŞTIRAN TUĞBA ÖZAY'DAN ALLAH RAZI OLSUN''

Hakan Kanburoğlu’nun canlı yayınında Nur Yerlitaş ile barışmasını anlatan Muammer Ketenci gözyaşlarına boğuldu. Ketenci, ''Nur Yerlitaş ile barıştığımda çok mutlu olmuştum. Tuğba Özay'dan Alah razı olsun. Ben tedarikli bir beyine sahibim, hastayken yanına gidememiştim hep telefonla konuşmuştum. Bir kahve içmek nasip olmadı. Mekanı cennet olsun.'' dedi. 

''HADİSE'Yİ TANIMAM, HALK SAYEMDE TANIDI''

Hadise'nin Eurovision kostümünden doğan tartışmalar ile ilgili Ketenci, '' Hadise'yi tanımıyorum bile. Muammer Ketenci sayesinde bu ülkenin Hadise'si oldu. Yılların modacısı için bu adamı tanımıyorum dedi. Sen beni tanısan ne olur tanımasan ne olur? Benle polemik yapana kadar bu millet Hadise'yi tanımıyordu. Emek verdim, param gitti. Türk olarak Eurovision'da kıyafetimi tanıtacak gururuyla çalıştım ama heba oldu.'' cümlelerini kullandı. 

''HATİCE YENİDEN DEFİLEMDE YER ALABİLİR, TABULARI YIKIYOR CADI''

Hatice'nin podyumda skandal harekete imza atmasıyla ilgili Ketenci, ''Böyle bir şey yapabileceği akıma gelmezdi cadının. Tabuları yıkıyor. Ama şarkı tanıtım dönemlerinde onun bu davranışlarına hak veriyorum. Bizim halkımız sanatçıyı sahiplenmiyor. Hatice yeniden defilemde sahne alabilir. O benim canım ciğerim. Dersini almıştır, bir daha yapmaz ama defileme özel şarkı yapabilir, yeniden yer alabilir.'' ifadelerini kullandı. 

''SERDAR ORTAÇ PARASIZ PULSUZ KALMAZ''

Serdar Ortaç ve Ece Erken'in koronavirüs döneminde yaşadıkları maddi zorluklarla ilgili de konuşan Ketenci, ''Vallahi ben merkezi sistemli bir sitede oturuyorum. Haberlerde 800 lira doğalgaz faturası geldiğini gördüm. Aidatım 455 TL. Serdar Ortaç'ın haberlerini gördüm, bunların hepsi traş kelimeler. Hepsinin mutlaka parası pulu vardır. Serdar'a kumarda yemeseydi diyorlar. Birçok ünlümüz yiyor ama hepsinin malı mülkü yerinde. Bir sanatçı gündem de kalabilmek için konuşuyor. 1 aydır Serdar'ı konuşuyoruz. Onar parasız pulsuz kalmazlar.'' cümlelerini belirtti. 

''AJDA PEKKAN MODA DUAYENİ, DEMET AKALIN'IN GİYİMİNİ BEĞENMİYORUM''

Ketenci, ''Türkiye'de modadan anlayan isimleri'' Nükhet Duru, Ajda Pekkan, Ayşegül Aldinç, Nebahat Çehre olarak sıraladı. 'Ajda Pekkan moda duayeni olurdu.'' diyen Ketenci, Ebru Gündeş ve Demet Akalın hakkında ise ''Ebru Gündeş hep aynı. Giyiminde ne var ki? Straplez elbisenin farkı renklerini giyiyor. Demet Akalın ise bu zamana kadar asla giyimini beğenmedim. Modacı bulsa çok güzel giyinir. Her şey marka alıp giymek değil. Büstiyer ve şort en çok ona yakışıyor.'' şeklinde konuştu. 

KİM KARDASHİAN VE GİGİ HADİD'E GÖNDERME: HATİCE VE ECE'NİN NESİ EKSİK?

Gigi Hadid ve Kim Kardashian hakkında Ketenci, ''Hatice poposunu açtı diye olay oldu. Peşine Jennifer Lopez açtı Türk halkı onu alkışladı. Hatice'yi dünya starları takip ediyor ama halk Hatice'yi linç ediyor. Ece Gürsel gibi top modelimiz var. 190 boyunda. Oya gibi kız ama bizim halkımız Gigi Hadid kardeşleri konuşuyor. Sanki Gigi Hadid'i anaları doğurdu. Ece'nin Hatice'nin neyi eksik? Kim Kardashian'ın boyu devrilsin. Ona beddua etmekten içim dışıma çıktı. Yakında geberir, benim bedduamı alan yaşamaz. Tarkan'ın adı bile sadece Rusya'da var. Amerikan starlar Tarkan'ın ayağının suyunu içsin. Sanatçılarımızı sahiplenelim, yurt dışı tanısın. Cumhurbaşkanımız 'Biz bize yeteriz.'' dedi. Bizim de sanatçılarımıza sahip çıkmamız lazım.'' diye konuştu. 

''YENİDEN EVLENMEM''

Özel hayatıyla ilgili konuşan Ketenci, ''Bir kez evlendim, 2 oğlum var. Daha da evlenmem. Hepsiyle aram çok iyi. Yeniden evlenmeyi hiç düşünmedim. 2. baharımı şuan yaşıyorum. Yalnızım sevenlerim var mutluyum. Bak bugün sütlacımı da yaptım.'' dedi. 

''MASKE DAĞITTIM, ALBÜM HAZIRLADIM''

Koronavirüs sürecinde neler yaptığıyla ilgili Muammer Ketenci, ''Koronavirüs süresinde ortağımla birlikte 1000 tane maske dikip halka ve bazı kuruluşlara dağıttık. Aynı zamanda koronavirüs öncesi albüm hazırlığına girdim. Korona sonrası duyacaksınız. 3 tane cover şarkıdan oluşan Maksi single çalışmam geliyor.'' cümlelerini belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.