Haftanın Sanatçıları: Ozan Doğulu’nun Albümünden Ece Seçkin & Hande Ünsal

Haftanın Sanatçıları: Ozan Doğulu’nun Albümünden Ece Seçkin & Hande Ünsal

Ata Benli yazdı...

Doğulu soyadının hakkını verenlerden biri de Türkiye ‘nin en başarılı aranjörlerinden olan Ozan Doğulu ‘dur herhalde. Son dönemde altında imzası olan tüm şarkılar mutlaka müzik listelere girmiş ve çoğu haftalarca zirvede kalmıştır. 130 BPM albüm serisine son gaz devam eden Ozan Doğulu, Forte adlı dolu dolu tam 11 birbirinden değerli eserle karşımızda. Demet Akalın, Ece Seçkin, Hande Ünsal, Murat Boz, Ferhat Göçer, Ziynet Sali, Gülden Mutlu, Merve Çalkan gibi isimlerle adeta bir şarkıcı resitali sunan 130 BPM Forte albümü, tüm şarkılarıyla artık yayında.

 

Açılışı “Kulüp” ‘te Yapan Ozan Doğulu, Bu Hafta Yok Artık “Sayın Seyirciler” Dedirtti

 

Albüm önceki hafta ilk çıkış parçası Demet Akalın tarafından seslendirilen “Kulüp” ile klibiyle aynı anda yayınlanmıştı. Albümün tam içeriğini görüp bu haftayı beklememiz gerekti tüm parçaları dinleyebilmemiz için. Bende birbirinden değerli bu isimlerden ikisi ile bu haftanın açılışını yapmak istedim. Çünkü bu parçalarda eminim yaz sezonunda, tüm mekanlarda bizleri yerlerimize oturtmayacak.

 

Genç isimlerden biri olan Ece Seçkin yine ses tonuna yakışan harika parça “Sayın Seyirciler” ile bizlerle. Ben son dönemde Ece kadar çalışan, sürekli yeni parçalarla karşımıza çıkan ve yoğun sahne programından zerre şikayet etmeyen birini görmedim. Tanınmaya başladığı dönemden bugüne kadar herkesten daha çok çalışıp ürettiğine ve sahne aldığına eminim. Bunu bildiğim için Ozan Doğulu ‘nun albümü dinlemeye Ece Seçkin ‘in seslendirdiği parçadan başladım. Yine beni yanıltmadı. Harika müzikal altyapısı ve dillere dolanacak sözleriyle “Sayın Seyirciler” albümdeki tartışmasız ilk favorim.

 

“Derdim Çok” Diyen Hande Ünsal, Bu Yaz Dertleri Tasaları Unutturacak Belli Oldu

 

Gelelim albümdeki bir diğer favori parçama. Tabi ki Hande Ünsal ‘ın kusursuz sesiyle hayat verdiği “Derdim Çok” parçası. Kendisini geçtiğimiz dönemde “İki Çift Laf” parçasıyla tanıdığım, sesi kadar kendisi de güzel olan Hande Ünsal bu yaz oldukça fazla sahneden sahneye koşacak. Şimdiden benimde dilime dolanan bu hareketli parçası, Ozan Doğulu ‘nun 130 BPM Forte albümün en iyilerinden. Kendisine bol dinlenmeler ve sahneler diliyorum. Bu şarkı bu yaz patlayacak benden söylemesi…

 

Ata Benli

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.