Haftanın Sanatçısı: Tarkan

Haftanın Sanatçısı: Tarkan

Tarkan Tevetoğlu 17 Ekim 1972 yılında… Diyerek söze girmek istemiyorum çünkü Türkiye ‘nin tartışmasız tek megastarının hayat hikayesini uzun uzun yazmama gerek yok.

Haber Ata BENLİ -Yaptığı her şarkıyla zaten her mekanda dinlemeye alışık olduğumuz megastar, son albümü 10 ile bu hafta nihayet karşımızda!

Halkın Örnek Sanatçısı Yine Zirvede

Sayısız insana örnek olmuş, sanatçı kişiliği ile her zaman yaptıklarıyla takdir toplamış, elinden geldiğince kamuoyu yararına olacak her toplumsal hareketi desteklemiş olan Tarkan ‘ı eleştirmeye kimsenin gücü yetmez. Çıkardığı her albüm döneminin ötesinde satış rakamlarına ulaşan megastar, son albümüyle yine uzun yıllar dillerden düşmeyecek buna eminim.

Bu Albüm Tüm Yaz Çok Konuşulacak

Çıktığı gün hemen gidip satın aldığım Tarkan 10 albümü, birbirinden değerli ve güzel 14 yeni parça ile bizleri karşılıyor. Tanıtımında da yer alan “Yolla” şarkısı şimdiden yayınlandığı an tüm dijital platformlarda zirveye oturacak buna kimsenin şüphesi olmasın. Şimdilik sadece müzik marketlerde, Fizy ve iTunes dijital mecralarında bulunabilen kıymetli albüm, Tarkan farkını bir kez daha ortaya koyuyor.

Ozan Çolakoğlu Yine Harikalar Yaratmış!

Tarkan ‘ın en başından beri destekçisi ve yol arkadaşı olan Ozan Çolakoğlu, bu albümde de bizleri yalnız bırakmıyor. Çıkış parçası “Yolla” ‘nın da söz ve müziği hem Tarkan ‘a hemde Ozan Çolakoğlu ‘na ait. Albümde Sezen Aksu, Nazan Öncel, Aysel Gürel ve Ümit Sayın gibi değerli sanatçıların çeşitli söz – bestelerinin de yer aldığını bir kez daha hatırlatalım.

Üşenmeyin, Gidip Albümü Alın!

Müzik piyasası son yıllarda dijital dağıtım kanalları aracılığıyla farklı bir yola girmiş olsa bile emin olun Tarkan ‘ın 10 albümü gidip müzik marketten alınmaya değer. Zaten son yıllarda kaç albüme hak ettiği değeri verdik ki? Tarkan kesinlikle her yeni işinde üzerine koyarak ilerleyen bir sanatçı olduğu için bende albümünü koşa koşa gidip alanlardanım. Lütfen imkanınız varsa sizde piyasaya bir destekte bulunun ve severek dinlediğiniz sanatçıların albümlerini elinizden geldiğince müzik marketlerden edinin…

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.