''Hak Ettiğimiz Bir Galibiyeti Aldık''

''Hak Ettiğimiz Bir Galibiyeti Aldık''

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 1-0 kazandıkları Galatasaray derbisi sonrası düzenlenen basın toplantısında gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın maçta çok hırslı olduğunu dile getiren Güneş, "Üst seviye oyuncuları var. Hem baskı yaptılar hem de topu iyi kullandılar. Biz de cevap vermeye çalıştık. Bu oyunun uzun süre sürmesi mümkün değildi. Biz saha da basit kayıplar yaparak rakibin işini kolaylaştırdık. Ben bugün Galatasaray'ın çok iyi olduğunu, bizim de daha iyi olduğumuzu düşünüyorum, hak eden taraf bizdik" şeklinde konuştu.

Ligde bir avantaj yakaladıklarını vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, "Rakiplerimize üstünlük sağlayarak kazanmamıza güveniyoruz. Diğer bizim dışımızda olan olaylar. Bu maç bitti şimdi Osmanlı maçına hazırlanacağız. Oynayan oynamayan herkesin emeği alın teri var. Çok büyük bir gayret var. Öyle kahramanlık gibi bir şeyimiz yok. Bu maç bence güzel bir maç oldu. Kazandığımız için mutluyuz ama rakip bizi rahatsız etti. Benim zorlandığım dönemler oldu maçın içinde" dedi.

Şenol Güneş, şampiyonluk şansı ile ilgili ise, "Şu an için hiçbir garantimiz yok. Biz sonuçlara bakmıyoruz. Biz Osmanlıspor maçını kazanmak istiyoruz sonra da Konya'ya gideceğiz. Hedefimiz 82 puan" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.