Hakan Akay: "İdolüm Haluk Bilginer"

Hakan Akay: "İdolüm Haluk Bilginer"

Söz dizisinde canlandırdığı Şero karakteriyle izleyicinin beğenisini kazanan Hakan Akay, müzik magazin yazarı Hakan Kanburoğlu'na konuştu.

Kalp Atışı ve Söz dizilerindeki performansıyla beğeni kazanan Akay, ''Çocukken kepçe operatörü olmak isterdim.'' açıklamasını yaptı. 

''İDOLÜM HALUK BİLGİNER VE İSMAİL HACIOĞLU''

Sarp Akkaya gibi usta bir oyuncuyla partner olmanın çok büyük keyif olduğunu belirten Akay, ''Jim Carrey ve Rober De Niro hayranıyım. Haluk Bilginer ve İsmail Hacıoğlu Türkiye'de idolüm.'' açıklamasını yaptı. 

''YENİ FİLMİ ÇOK YAKINDA VİZYONDA''

Hakan Akay dizilerdeki başarısının ardından gözünü sinema sektörünü diktiğini belirterek, ''Önümüzdeki aylarda Soygun Oyunu: Büyük Vurgun adlı film ile vizyonda olacağım.'' açıklamasını yaptı. Senaristliğini  ve yönetmenliğini Çukur ve Poyraz Karayel dizileriyle tanınan Ali Doğançay'ın üstlendiği film önümüzdeki aylarda aksiyon komedi dalında çok güldürecek. Soygun Oyunu: Büyük Vurgun’un başrollerinde Burak Sevinç, Yağmur Ün, Selim Bayraktar ve Sercan Badur yer alıyor.

''EN BÜYÜK HAYALİ JENNİFER LAWRENCE'A SARILMAK''

''Bir dünya starıyla yan yana olma şansınızı hangi isimle kullanırdın?''

sorusuna Akay, ''Eğer yaşasaydı Kurt Cobain ile tanışmak ve boynuna sarılmak isterdim o ayrı ama şu an için Jennifer Lawrence.'' yanıtını verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.