Hakan Beşyıldız: “İduğ Başkan istediğimizden fazlasını yapıyor”

Hakan Beşyıldız: “İduğ Başkan istediğimizden fazlasını yapıyor”

Bornova Futbol Kulüpleri Derneği Başkanı Hakan Beşyıldız, yapılan çalışmalar nedeniyle Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’a teşekkür etti.

Başkan İduğ’un spora ve spor kulüplerine olan yaklaşımının kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Beşyıldız, “Biz Başkan İduğ’dan Yusuf Tırpancı Sahası’nda tribünlerin üzerinin kapatılmasını istemiştik. O, istediğimizden de fazlasını yapıyor. Yeni soyunma odaları ve aydınlatmalar yapılıyor. Amatör Evi Projesi de hazırladı. Bu İzmir için büyük bir kazanç olacak. Kayseri ve Bursa gibi nüfusu İzmir’den az olan illerde bile amatör evleri var. İnşallah en kısa zamanda başkanımız bunu da yapacak. Bornova’daki tüm amatörler adına kendisine çok teşekkür ediyorum”dedi.

Amatör Evi de yapılacak

Bornova Belediyesi, Yusuf Tırpancı Sahası’nı her şeyi ile yenileniyor. İki futbol sahasının bulunduğu tesislerde Bölgesel Amatör Lig mücadelelerine de ev sahipliği yapan sahanın tribünleri, futbolseverlerin daha rahat koşullarda maç izleyebilmesi için tamamen kapatılıyor. 

Soyunma odaları olarak kullanılan konteynerlerin yerine tribün altında yeni soyunma odaları yapılıyor. Aydınlatmalar yenilenerek daha güçlü hale getiriliyor. Tesise tüm kulüplerinin kullanımı için bir de Amatör Evi yapılacak. 

0-(6)-043.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.