Hakan Doğanay, Mehmetçiği unutmadı!

Hakan Doğanay, Mehmetçiği unutmadı!

Hakan Doğanay, İzmir Arena sahnesinde gerçekleşen Çıkışta Buluşuruz etkinliğinde Barış Harekatında yer alan mehmetçiği unutmadı.

Akşam Tezgah konseri ile büyük bir coşkuyla başladı. Tezgah grubunun performansından sonra ünlü rap yıldızı Benfero ve Anıl Piyancıdan önce sahne alan Doğanay sahneye elinde büyük bir bayrak ile çıktı.Yaklaşık 6000 kişinin tıklım tıklım doldurduğu Arena'ya Hakan Doğanay'ın anonsu ile bir anda büyük bir sessizlik hakim oldu.Doğanay tüm seyirciden Barış Harekatında görev yapan askerlerimize selam vermelerini istedi.

Bir anda tüm seyirci ellerine başına götürüp Mehmetçiğe selam verdi.Objektiflere yansıyan görüntü herkesi duygulandırdı.Hakan Doğanay ardından İzmir Marşı ile gösterisine devam etti.Akşamın ilerleyen saatlerinde Anıl Piyancı ve Benfero sahne aldı.Sevilen rapçilerin Doğanay'ın aksine konuya bile değinmemeleri dikkat çekti.Gece ilerleyen saatlere kadar devam etti.Gösterisi sonrası Doğanay, tablodan çok etkilendiğini fotoğrafları görüp ve videoları izleyince göz yaşlarına hakim olamadığını dile getirdi.En kısa süre içerisinde Mehmetçiğin yurda sağlıkla dönmesini dilediğini de ekledi.     

photo-2019-10-20-00-56-14.jpgdsc00001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.