Hakan'dan flaş karar!

Hakan'dan flaş karar!

Galatasaray formasıyla 5 Süper Lig şampiyonluğu yaşayan savunmacı Hakan Balta aktif futbol kariyerine nokta koyduğunu duygusal bir mesajla duyurdu.

Galatasaray’ın ve Milli Takım’ın tecrübeli savunmacısı Hakan Balta, aktif futbol hayatına nokta koyduğunu açıkladı. Sarı-kırmızılı formayı 11 sezonda 332 resmi maçta terleten 35 yaşındaki Hakan Balta, milli formayı da 50 kez terletti ve Euro 2008’de yarı finale yükselen unutulmaz kadroda yer almayı başardı.

Hakan Balta, Galatasaray formasıyla 5 lig şampiyonluğu, 5 Süper Kupa şampiyonluğu ve 3 Türkiye Kupası zaferi yaşadı. Almanya doğumlu Hakan Balta, profesyonel futbola Hertha Berlin’in altyapısında başlamıştı. İşte Hakan Balta’nın duygusal veda mesajı:

“Altı yaşında başladığım aktif futbol hayatıma bugün son veriyorum. Oynadığım CSV97, SCSiemensstadt, Reinickendorfer Füchse, Hertha BSC, Vestel Manisaspor, Türk Milli Takımı ve Galatasaray kulübüne sonsuz teşekkür ederim. Hayatımın yaklaşık üçte birini geçirdiğim Galatasaray'ın yeri tabii ki apayrı. On bir senede burada kazandığım başarılardan ziyade benim için herzaman Galatasaray formasının ağırlığını taşıyabilmek ve sizlere saha içinde ve dışındaki futbolcu kimliğimle örnek olabilmek hep önceliğim oldu.

Birlikte çalıstığım başkanlarıma, hocalarıma, takım arkadaşlarıma ve bütün kulüp çalışanlarına da her şey için minettarım. Karşılıklı oynadığım arkadaşlara ve kulüplere de teşekkür ederim. Bir hatamız olduysa da affola. En büyük teşekkürü aileme borçluyum. İyi günde kötü günde her zaman arkamdaydılar. Desteklerini hiçbir zaman eksik etmediler…

Ve gelelim sizlere… Büyük Galatasaray taraftarı. Geldiğim ilk günden beri beni bağrına basan, destekleyen ve adımı her bağırdıklarında iyi ki burdayım dedirten Galatasaray taraftarı. Geriye dönüp baktığımda tüm güzel anılarımda sizler varsınız. Yarın sizlere statta sadece Galatasaray'ın futbolcusu Hakan Balta olarak veda edeceğim. Biliyorum ki hep bir arada olacağız. Sizi çok seviyorum. Hakkınızı helal edin…

Hakan Kadir Balta”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.