Hakeme Saldıran Trabzonsporlu Genç Konuştu

Hakeme Saldıran Trabzonsporlu Genç Konuştu

Avni Aker Stadyumu'nda oynanan Fenerbahçe Trabzonspor karşılaşmasında tribünlerden atlayarak çizgi hakemi Volkan Bayarslan'a saldıran Trabzonsporlu holigan konuştu.

Önceki gün Avni Aker Stadyumu'nda oynanan Fenerbahçe Trabzonspor karşılaşmasında, Trabzonspor taraftarlarının olduğu bölümde kavga patlak vermişti. Bir Trabzonsporlu taraftar tribünlerden atlayarak yan hakeme saldırmıştı. 89. dakikada çizgi hakemi Volkan Bayarslan'ı tartakladıktan sonra polis tarafından gözaltına alınan genç konuştu.

Hakemi tartaklayan genç, karşılaşmada geçenleri düşününce öfkesine yenik düştüğünü söyleyerek, Trabzonspor taraftarlarının hakkının neden yenildiğini sordu. Genç, Fenerbahçeliler'in 2012 yılında polis arabasını yaktıklarını, onlara bir şey olmadığını, kendisine verilen cezayı çekeceğini söyledi.

Takımının yenilmesi için bir şey yapmadığı söyleyen genç, nereye gitseler yenildiklerini söyleyerek, Fenerbahçe'ye kızgın olmadığını ifade ederek, esas kızgınlığının hakemlere olduğunu söyledi. Bundan sonra bir şey yapmayacağını söyleyen genç, sabıkası olmadığı için serbest bırakıldığını ifade etti.

Hakemin önü dönük olsaydı önünden vuracağını, tribünlerden atladıktan sonra hakeme bağırdığını ve hakemin dönmesiyle vurduğu söyleyen saldırgan, bugün olsa yeniden yapmayacağını ama ateşle barutun yan yana durmayacağını söyledi.

 

Kale direklerinin o hale gelmesinden sonra her şeyin kolay olacağını söyleyen genç, hakeme saldırmasını, belki futbol düzelir diye atladığı şeklinde yorumladı.

Burası Trabzon burada başka takım tutulamaz

Bir taraftarın Galatasaraylı oyuncu Nani'nin formasıyla stadyuma geldiğini söyleyen Trabzonsporlu holigan, burası Trabzon burada başka takım tutulamaz diyerek, Galatasaray forması giyerek Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşmasını izlenmeyeceğini ifade ederek, "o formayı yakarlar" dedi.

Vurduğu hakemin adını bilmediğini ifade eden genç, hakeme bir kastı olmadığını söyleyerek Cüneyt Çakır ve Deniz Ateş Bitnel'in acısını çektiğini söyledi. Hakemin Trabzonlu olduğunu karakolda öğrendiğini ifade eden genç, Trabzon'un ekmeğini yemiş birinin Trabzon'a karşı karar verdiğini söyledi.

Polisler yüzünün gülmesini söylemiş

Karakolda polislerin kendisine vatan haini olmadığını söyleyen genç yüzünün gülmesinin söylendiğini ifade ederek, karakoldan bu yüzden gülerek çıktığını, Türk futboluna güldüğünü söyledi. Üçüncü gün yaşananların unutulacağını söyleyen Trabzonspor holiganı, dünyayı kurtarmadığını söyledi.

Genç, hakemin kazaya kurban gittiğini söyleyerek, kurunun yanında yaşın da yandığını ifade ederek, Volkan Bayarslan'ın, Cüneyt Çakır'ın Fikret Orman'ın, Bülent Yıldırım'ın acısını çektiğini söyledi.

Hakemden özür dilemediğini belirten genç Trabzonsporlu kusura bakmamasını söyleyerek, bir suç işlediğinin farkında olduğunu cezasını çekeceğini, hatta kendisinin dövülebileceğini söyleyerek, Fenerbahçeli arkadaşının olma şansı olmadığını burasının Trabzonspor olduğunu söyledi.

 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.