Haluk Levent, Başkan Karakayalı'yı ziyaret etti

Haluk Levent, Başkan Karakayalı'yı ziyaret etti

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Ahbap Derneği'nin kurucusu ünlü sanatçı Haluk Levent'i makamında ağırladı. Ziyarette, Kurtarılmış Çiftlik Hayvanları Barınağı'nın fiziki şartlarını iyileştirmek için yapılabilecek çalışmalar hakkında görüşüldü

Nilda Altın- Sosyal sorumluluk projeleri ve kurucusu olduğu Ahbap Derneği ile adından sıkça söz ettiren ünlü sanatçı Haluk Levent, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı'yı makamında ziyaret etti.

fm1jdszx0amyphi.jpg

Rize'nin İyidere ilçesinde Kurban Bayramı'nda kurban pazarından kaçarak denize atlayan ve Sürmene sahilinde bulunan boğa Ferdinand'ın Haluk Levent'in desteğiyle yerleştirildiği Kurtarılmış Çiftlik Hayvanları Barınağı'nın şartlarını iyileştirme konusunun görüşüldüğü ziyaret için Başkan Karayakalı, Haluk Levent'e teşekkürlerini sundu.

fm1jdjdxmaa-yd6.jpg

Başkan Karakayalı, ziyarete ilişkin paylaşımında "Değerli sanatçımız Haluk Levent'i belediyemizde misafir ettik. Bizlere emaneti olan Boğa Ferdinand'ın da bulunduğu Kurtarılmış Çiftlik Hayvanları Barınağı'nın fiziki koşullarını iyileştirmeye yönelik bir görüşme gerçekleştirdik. İlgisi ve tevazusu için teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.