Hami Mandıralı Avrupa Başarısını Tekrarlamak İstiyor

Hami Mandıralı Avrupa Başarısını Tekrarlamak İstiyor

Deneyimli teknik adam Hami Mandıralı, Trabzonspor'u geçen sefer olduğu gibi bu sezon da Avrupa'ya götürmek istiyor.

Trabzonspor'un hocalığını üstlendiği ilk dönem 9. sıradaki takımı Avrupa Kupaları'na götürebilecek kadar büyük bir performans sergileyen Hami Mandıralı Trabzonspor'da tekrar göreve gelmişti. 10. Sırada olan takımı Avrupa Kupaları'na taşımak isteyen Mandıralı, geçen sefer 9. sıradan dördüncü sıraya getirebilmişti.

Sezon bitimine 6 hafta kaldığı bu zamanda Sadi Tekelioğlu'ndan takımı devralan Hami Mandıralı, geçen sefer gösterdiği performansı göstermeye çalışacak. Avrupa Kupaları'na gidebilmek için ligde ilk dört içerisinde yer alması gereken takımı başarıya ulaştırmayı deneyecek olan deneyimli teknik direktör, 2013 2014 sezonunda Trabzonspor'u 30 puanla 9. sırada devralmış 53 puanla dördüncü yapmıştı. Bu sezon ise 24 puanı olan takım, 10 haftada sadece 13 puan alabildi.

Trabzonspor'un kaptanı Onur Recep Kıvrak'ın geçirdiği ameliyat nedeniyle, kaleye geçen Esteban Alvarado, kaptanın yokluğunu fırsata çevirerek, tüm performansını ortaya koyuyor. Alvarado'nun Gençlerbirliği ile oynanacak karşılaşmada kaleyi savunması bekleniyor. Hatta Kıvrak'ın düzelmiş olmasına rağmen, Alvarado formda olduğu için Mandıralıoğlu'nun kesin olarak Alvarado'yu sahaya çıkaracağı iddia ediliyor. Torku Konyaspor Trabzonspor karşılaşmasıyla beraber formayı giyen Estaban 6 karşılaşmada 5 gol yedi. Öte yandan deneyimli kaleci Trabzonspor formasıyla toplam 13 karşılaşmada görev aldı.

Sakat ve cezalı oyuncu sayısı yüksek

Trabzonspor ligdeki durumu bir yana eksilen oyuncularından dolay çok büyük sıkıntı yaşıyor. Sakat ve cezalı oyuncuların artmasından kaynaklı olarak takımda sıkıntı yaşanıyor. Ramazan Övünç geçirdiği sakatlık sonrası ameliyat oldu, Marko Marin hafif sakatlık nedeniyle takımla beraber antrenmanlara çıkmıyor, Bosngwa ve Cardozo ise Gençlerbirliği karşılaşmasına yetiştirilmeye çalışıyor. Öte yandan Aytaç Kara aldığı kart cezası yüzünden Gençlerbirliği maçında forma giyemeyecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.