Hamza DAĞ ve Sadık DOĞRUER’den İzmir Bakırçay Üniversitesine Ziyaret

Hamza DAĞ ve Sadık DOĞRUER’den İzmir Bakırçay Üniversitesine Ziyaret

İzmir Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza DAĞ ve Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık DOĞRUER Bakırçay Üniversitesini ziyaret etti.

DAĞ ve DOĞRUER Üniversite ziyaretlerinde Rektör Prof. Dr. Mustafa BERKTAŞ ile Kınık ilçesinde kurulması planlanan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu çalışmaları hakkında istişarelerde bulundular. Belediye Başkanı Dr. Sadık DOĞRUER yaptığı açıklamada, "İlçemizin sosyo ekonomik olarak gelişmesine önemli katkı sağlayacak olan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluna bir adım daha yaklaştık. Rektörümüz Mustafa BERKTAŞ ile çok verimli geçen görüşmeler yaptık. Kınık Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun 2020-2021 eğitim yılında hizmete alınması konusunda bir adım daha attık. İlçemizde kurulacak Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu için Emeği geçen başta son Başbakanımız Binali YILDIRIM, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Hamza DAĞ, Bölge Milletvekillerimiz ve Bakırçay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa BERKTAŞ olmak üzere herkese teşekkür ediyorum" dedi.

0-215.jpg

Rektör Prof. Dr. Mustafa BERKTAŞ, Üniversitelerin halktan ve toplumsal gelişmelerden kopuk şekilde bilim yapan yerler olmadığını, bulundukları il ve bölgeye de her anlamda katkı sağlamaları gereken bilim yuvaları olduğunu belirterek, planlanan süreçle ilgili her türlü desteğin sağlanacağını belirtti. Çok verimli görüş alışverişleri içeren bir ziyaret olduğunu belirten Rektör BERKTAŞ, gelişmelerin Üniversitemiz, ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Görüşmelerin ardından Bakırçay Üniversitesinde kısa bir tur gerçekleştiren ziyaret heyeti, iyi dilek ve temennilerle ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.