Hamza Dağ'ı duygulandıran toplantı

Hamza Dağ'ı duygulandıran toplantı

Halk oylaması öncesi çalışmalarını oldukça yoğun bir şekilde sürdüren AK Parti Buca İlçe Başkanlığı  bu kez Bucasporlu taraftarlarla bir araya geldi.

Oldukça hareketli ve heyecanlı geçen toplantıya AK Parti İzmir milletvekili Hamza Dağ da katıldı. Konuşma yaptığı cafe binasının üniversite yıllarında kaldığı yurt ile okul arasında her gün yürüdüğü yolda olması Milletvekili Dağ'a duygusal anlar yaşattı. dağ ayrıca Alsancak Stadı'nın yapım ihalesiyle ilgili de bir müjde verdi.

Alsancak için ihale tarihi belli oldu

 1928 Bucaspor Taraftar cafe tarafından Erdem Caddesi'nde bulunan dernek binasında düzenlenen toplantı hem renkli hem de duygusal anlara sahne oldu. Bucasporlu taraftarlar AK Parti Buca İlçe Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ı tezahuratlarla karşıladılar. Cafenin bulunduğu sokakta oturan ve toplantıya katılan oldukça yaşlı bir amcanın büyük bir enerjiyle gençlerle birlikte tezahurat yapması ise büyük ilgi çekti. Milletvekili Dağ, toplantıya farklı bir heyecan getiren yaşlı adamı alnından öptü. Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Arslan daha güçlü Türkiye, daha güçlü İzmir ve daha güçlü bir Buca için Bucasporlu taraftarları 'Evet' demeye çağırdı. daha sonra söz alan Dağ ise yapılan toplantının kendisi için çok farklı ve duygusal bir anlamı olduğunu belirtti. Dağ, " Şu an bulunduğumuz sokak, 9 Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde okuduğum yıllarda her gün yürüdüğüm ve hayaller kurduğum benim için çok anlamlı bir sokaktır. Kaldığım yurttan okula her gün bu yoldan yürürdüm bu açıdan bende büyük anıları olan bir yerde sizlerle buluşmak çok özel duygular yaşamama sebep oldu. Yıllar sonra aynı sokakta bu kez hep birlikte ve daha büyük hayaller kuruyoruz. İnşallah 16 Nisan'da vesayetin esaretinden sonsuza kadar kurtularak güçlü yarınlara hızla ve emin adımlarla ilerleyen bir Türkiye'ye kavuşacağız. Bucasporlu taraftarların gerek bize gösterdiği ilgiden gerekse ülkelerine sahip çıkmalarından dolayı kutluyorum. Bucaspor'un yeni seçilen Başkanı Ahmet Doğan'a da canı gönülden başarılar diliyorum" diye konuştu. Dağ ayrıca Alsancak Stadı'nın yapım ihalesine çıkılacak tarihin belli olduğunu ve Başbakan Binali Yıldırım'ın İzmir ziyaretinde bunu açıklayacağını belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.