Han Çelikcan ve Grupetto'dan düet!

Han Çelikcan ve Grupetto'dan düet!

Grupetto, 2018 yılında Süheyla Yengi önderliğinde, Türk pop müziğinin yeni yıldızlarından Han Çelikcan’ın katkıları ile kuruldu. 

Müzik eğitmeni Süheyla Yengi’nin öğrencilerinin solist olduğu grubun ilk çalışması, daha önce yayınladığı ‘Sonsuza Kadar’ ve ‘Tek Eş’ şarkıları ile tanınan, söz ve müziği Han Çelikcan imzalı ‘Cennetime Geldim’ şarkısı oldu. 

Garaj Müzik etiketiyle 27 Ağustos Salı günü yayınlanan şarkının düzenlemesini Sonay Yağız, miks ve mastering’ini Özgür Yurtoğlu yaptı. Selçuk Demirci yönetmenliğinde 10 saatte çekilen ve grubun performans görüntülerinden oluşan video klipte 4 solist ve 6 müzisyenden oluşan Grupetto üyeleri dışında Süheyla Yengi de rol aldı. ‘Cennetime Geldim’ duygusal yönü yüksek şarkı dinlemekten hoşlanan herkese katkı sağlayacak kaliteli müziğin örneklerinden.

 

Canlı olarak Sezen Aksu Stüdyo Lonca’da kaydedilen ‘Cennetime Geldim’, güncel müzik akımlarının dışında akustik yapısı ile dikkat çekiyor. Grup performans enerjisinin ortaya çıktığı şarkı akılda kalıcı melodisi ve şiirsel sözleri ile 2019’un en güçlü slow şarkılarından biri olmaya ve aynı zamanda yeni evleneceklerin de düğün şarkısı olmaya aday. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.