Hande Bermek dava açacak

Hande Bermek dava açacak

14 yıllık eşi Murat Başoğlu'ndan dün boşanan Hande Bermek avukatı Aslı Hatemi aracılığıyla açıklama yaptı.

Burcu Başoğlu ile olan ilişkisi ortaya çıkan Murat Başoğlu ile 14 yıllık eşi Hande Bermek, Kuşadası Adliyesi’nde dün mal paylaşımı protokolü imzalayıp 15 dakikada boşandı.Çift adliyeye birlikte geldi. Duruşma sonrası da birlikte ayrıldılar. ikilinin neşeli hali dikkat çekti.

8440585.jpg

BODRUM'DA YAŞAYACAKLAR
 

İddiaya göre; Hande Bermek, istememesine rağmen baskılara dayanamayıp boşanma kararı aldı. İstanbul’a dönmeyecek, Bodrum’daki yazlıkta 14 yaşındaki oğlu ile yaşayacak. Murat Başoğlu, Acarkent’teki lüks villayı, Bodrum’daki yazlığı ve otomobili hande Bermek’e verdi. oğulları için de aylık 10 bin TL ödeyecek.


''YALAN HABERLERE DAVA AÇACAĞIM''


hande Bermek bugün avukatı Aslı Hatemi aracılığıyla sessizliğini bozdu:


* Müvekkilim Hande Bermek ve Murat Başoğlu gördükleri lüzum üzerine ortaklaşa bir kararla evliliklerini sonlandırma kararı almış ve 11.09.2017 tarihinde anlaşmalı olarak boşanmışlardır.


* Tüm kamuoyunun gözleri önünde yaşanan bu çok zorlu süreçte müvekkilim ve ailesi hakkında birçok asılsız, hiçbir hukuki mesnete dayanmayan, hakaret ve tehdit boyutuna varan çeşitli haberler ve yayınlar yapılmıştır.
* Müvekkilim Hande Bermek bütün yapılmış ve yapılacak haberler ve yayınlar için hukuki ve cezai haklarını sonuna kadar kullanarak sorumlular hakkında gereken tüm başvuları yapacağını üzülerek bildirmektedir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.