Hande Yener 12 Yaş Küçük Sevgilisiyle Nişanlandı

Hande Yener 12 Yaş Küçük Sevgilisiyle Nişanlandı

Hande Yener ile Ümit Cem Şenol'un nişanlandı

Hande Yener ve manken-oyuncu sevgilisi Ümit Cem Şenol, Türk örf ve adetlerine uygun şekilde nişanlandı. Günaydın'dan Ümit Cem Şenol'un haberine göre Damadın annesi Allah'ın emri Peygamber'in kavliyle Yener'i oğluna istedi. Yener, acı sos koyduğu kahveyi elleriyle damada ikram etti.

Ünlü şarkıcı Hande Yener'den büyük sürpriz! Bir süredir kendisinden 12 yaş küçük manken-oyuncu Ümit Cem Şenol'la birlikte olan kraliçe, kralını buldu.

Önceki gece Hande Yener-Ümit Cem Şenol çifti nişanlandı. Şenol, ailesiyle birlikte kız evine gidip Kraliçe'yi annesinden istedi. Bu seremoninin ardından yüzükler takıldı.

Sürpriz bir organizasyonla nişanlanan çiftin bu mutlu anlarına ise sadece GÜNAYDIN tanıklık etti. İşte Türk örf ve adetlerine göre yapılan isteme ve nişan töreninden özel notlar:

30 KİŞİ KATILDI

Yener'in Cihangir'deki evinde gerçekleşen törene, iki aileden toplam 30 kişi katıldı. Çiftin yakın arkadaşlarının da hazır bulunduğu, büyük bir gizlilikle organize edilen geceye katılanlar arasında Ahsen-Polat Yağcı, Zeynep-Mert Ekren, Hakan Akkaya, Aylin Coşkun ve Ümit Kuzer de vardı.

Yener'in evi, mumlar ve isimlerinin baş harfleri olan H ve C harfleriyle donatıldı. 30 kişilik yemek masası ise gül yapraklarıyla bezeliydi. Gecede konuklara beş servis elemanı hizmet verdi.

DAMADIN KAHVESİNE ACI SOS KOYDU

Hande Yener, Cem Şenol'un kahvesini kendi elleriyle yaptı ancak Türk geleneklerine özgü tuzlu kahve ritüeli biraz abartıldı.

Yener, Şenol'un kahvesinin içine acı sos koydu. Kraliçe, müstakbel eşinin kahvesini de elleriyle servis etti. Şenol'un kahveden aldığı ilk yudum görülmeye değerdi.

Kız istemeyi Cem Şenol'un annesi Selma Şenol gerçekleştirdi. Şenol, Hande Yener'in annesi Yıldız Özyener'den "Allah'ın emri, peygamberin kavliyle kızınız Hande'yi oğlumuz Cem'e istiyoruz", anne Özyener de "Verdik gitti, hayırlı olsun" dedi.

Gecede, Cem Şenol'la, Yener'in oğlu Çağın Kulaçoğlu'nun arasından su sızmadığı görüldü.
İsteme töreninden sonra çift, aileleriyle kucaklaştı. İkilinin nişan yüzüklerini ise Yener'in yakın dostu ve prodüktörü Polat Yağcı taktı. O anlarda 'Makas kesmiyor' esprileri yapılınca, Yener kurdeleyi dişleriyle koparmaya kalktı, ortalık kahkahaya boğuldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.