Harlem Globetrotters Gösterileri Terör Nedeniyle Ertelendi

Harlem Globetrotters Gösterileri Terör Nedeniyle Ertelendi

Yüzlerce ülkede 20 binin üzerinde gösteri maçı düzenleyerek sevenleriyle buluşmuş olan Harlem Globetrotters'in Türkiye'de Ankara ve İstanbul'da düzenleyeceği gösteri maçları, terör olayları nedeniyle daha ileri bir tarihe ertelendi.

1926'dan beri aralıksız olarak gösteri maçları gerçekleştiren, küresel çapta bir çok hayranı olan Harlem Globetrotters'in İstanbul'da 2 gün sürecek ve 25-26 Mart tarihlerinde gerçekleştireceği, Ankara'da ise 27 Mart'ta gerçekleştirilmesi planan 3 gösteri, Türkiye'de yaşanan terör olayları nedeniyle ertelendi.

İzleyicileri etkiledikleri gösteri şovlarıyla,  Big Easy Lofton, Ant Atkinson, Hi- Lite Bruton TNT Maddox, Ace Jackson, Thunder Law, Bull Bullard, Sweet J Ekworomadu ve Cheese Chisholm gibi isimlerle performans düzenleyen, basketbol takımı gösterilerini İstanbul'da 15 Ekim ve 16 Ekim'de performans sergileyerek yapacaklarını, Ankara gösterisi için ise ilerleyen zamanlarda tarih açıklayacaklarını duyurdu. Öte yandan yapılan açıklamada normal tarihler için alınan biletler o tarihlerde gerçekleştirilecek maçlarda kullanılabileceği belirtildi.

Harlem Globetrotters dünya çapında çıktığı turnelerini 90. yılları şerefine gerçekleştiriyordu.

İsteyen biletini iade edebilecek

Harlem Globetrotters'ın ilerleyen tarihlere aldığı gösteri maçları için önceden bilet alan hayranlarının biletlerini isterlerse ilerleyen tarihte kullanılabileceği belirtilirken, bileti iade etmek isteyenlerin ise 10 Nisan tarihine kadar Biletix üzerinden paralarını geri alabileceği duyuruldu.

Açıklamada verilen detaylar ise şu şekilde

25 Mart Cuma günü saat 19.00’da Volkswagen Arena’da gerçekleşecek şov için alınan biletler, 15 Ekim Cumartesi saat 19.00 şovu için geçerli sayılacak. 26 Mart Cumartesi günü alınan biletler ise, 15 Ekim Cumartesi saat 15.00 şovu için geçerli sayılacak.

27 Mart Pazar günü saat 16.00’da Ankara Arena’da gerçekleşecek şov için alınan biletler, açıklanacak yeni tarih için geçerli olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.