Harun Başal’dan Seren Serengil’e sert sözler

Harun Başal’dan Seren Serengil’e sert sözler

"Aynaya sadece makyaj yapmak için bakıyorsun" Gülben Ergen - Seren Serengil ve Yeşim Salkım arasında yaşanan düello aylardır sürüyor. Bu düelloya Harun Başal da sessiz kalmadı. Başal, Seren Serengil'e çok ağır yüklendi.

Harun Başal: “Seda Sayan’ın sevgilisi, 2014 senesinde o zamanlar aşk yaşadığı sevgilisi Hacer Tülü’nün ‘Tanımadın Say’ klibinde oynamış. Bunu bulup çıkartıyorlar ve Hacer Tülü için ileri – geri konuşarak ‘Kişiliksiz’ tanımlaması yapıyorlar.” dedi.

Harun Başal sözlerine şöyle devam etti:

Aynaya sadece makyaj yapmak için bakıyorsun

Bir insana karşı kişilik analizi yapabilmek için en azından bir kahve içmek, bir saat vakit geçirmek gerekir. O masada oturuyorsan hakkını vereceksin ve tarafsız olacaksın. Kişiliksiz dediğin insanın kişiliği seni beşe katlar. Ailesiyle, kendi halinde ve işinde gücünde olan bir insana orda oturup söz söyleyemezsin. Kaldı ki kimsenin kişiliği seni ilgilendirmez. Aynaya sadece makyaj yapmak için bakıyorsun anlaşılan.”

Bilinçli izleyiciler sadece Semercioğlu’nu ciddiye alıyor

250 küsür bölümdür ekrandasın, her bölüm kendi tezlerini çürütüyorsun. Sevdiklerini aklayıp, sevmediklerini karalıyorsun. Bu habercilik ve yayıncılık değil. Zaten bilinçli izleyiciler sadece Cengiz Semercioğlu’nu ciddiye alıyor.

“Birinin üzerinden ünlü olmaya çalışıyor ve ben böyle insanlara sinir oluyorum, kişiliksiz geliyor bana.” dedin. Kendinizin baba kontenjanına dahil olduğunuzu unuttunuz galiba. Çünkü ben hala ne iş yaptığınızı anlamış değilim. Elle tutulan hiçbir şey yok elinizde. Hacer Tülü’ye bir özür borcunuz var. Seren Hanım oturup oradan insanları karalamak kolay, madem karalayacaksınız haber yapmayın kim yaptıysa engel olun yayınlatmayın…


Harun Başal Hakkında

1988 yılında Denizli’de doğan oyuncu ve sunucu Harun Başal, Tekirdağ’da büyüdü. Henüz 13 yaşındayken yerel bir televizyon kanalında çocuk programı sunmaya başladı. O yaşlarda evden kaçıp tiyatro oyunlarına giderken, kendini sahnelerde buldu ve tiyatro dersleri almaya başladı. Ardından mankenlik ve modellik yapmaya başlayan Başal, İzmir sahnelerinde yer almaya başladı.

6 yıl kadar İzmir’de sahne çalışmaları yapan Harun Başal, 2014 yılında İstanbul’a yerleşti. Kısa süre içinde sosyal medyada paylaşımları ile dikkat çeken Başal, DJ’lik ve MC’lik yapmaya başladı. İstanbul sahnelerinin de aranan yüzü olan Harun Başal, daha sonra oyunculuk yapmaya başladı. Şu an iki ayrı kanalda sunuculuk yapan Başal, ekranlarda magazin yorumculuğu yapıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.