Hasan Can Kaya'nın küfürleri, gündemden düşmüyor!

Hasan Can Kaya'nın küfürleri, gündemden düşmüyor!

Hasan Can Kaya ile Nihat Genç arasında başlayan ve ülke gündemine oturan "küfür" polemiği, bu kez meclis gündemine taşındı.

Medya Ege- YouTube üzerinden yayınladığı "Konuşanlar" programıyla geniş bir kitleye ulaşan ve ardından Acun Ilıcalı'nın platformu Exxen'de yayın hayatına devam eden Hasan Can Kaya'nın bir seyircisinin babasına küfür ettiği sözler sonrası Nihat Genç ile aralarında başlayan 'küfür' polemiği üzerine program hakkında RTÜK tarafından inceleme başlatılmıştı.

hasan-can-kaya-acun-ilicali-zchx-jpg.webp

Twitter'dan açıklama yapan RTÜK Başkan Ebubekir Şahin, “Türk aile yapısına ve ahlâkına uygun olmayan diyalogların geçtiği 'Konuşanlar' isimli program için platformu defalarca uyarmamıza rağmen gerekli tedbirlerin alınmadığını görüyoruz. Üst Kurul toplantısında karara bağlanmak üzere söz konusu programa ilişkin inceleme başlatılmıştır” ifadelerini kullandı.

Programındaki tavırları ve sık sık argo kelimeler kullandığı için tepki çeken Hasan Can Kaya, RTÜK uyarısının ardından bu kez de TBMM'de de gündem oldu.

hasan-can-kaya-dunya-rekoru-kirdi-vqkk-cover-001.jpg

TBMM Genel Kurulunda konuşan MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, "Konuşanlar adlı program çukurdur, vasattır. Sunucusu Hasan Can Kaya seviyesizdir ve Türk toplumunun değerlerinin altına dinamit koyup patlatmaya çalışan anlayışın ekranlara tezahürüdür" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.