Hayal ettiğin gelecek Bahçeşehir Koleji'nde

Hayal ettiğin gelecek Bahçeşehir Koleji'nde

İzmir’de altı kampüsü bulunan Bahçeşehir Koleji, 2023-2024 eğitim öğretim yılı için okula kabul sürecini başlattı.

STEM (Bilim, Teknoloji, Mühendislik, Matematik) eğitimini Türkiye’de ilk uygulayan okul olmasının yanı sıra çift dilli, kodlama ve robotik eğitimleriyle 21. yüzyıl bireylerini yetiştirmeyi hedefleyen Bahçeşehir Koleji, 4, 5, 6, 7. sınıflar için 14 Ocak’ta, 8, 9, 10 ve 11. sınıflar için 11 Şubat’ta okula kabul sınavı yapacak. Sınav sonucuna göre okullara kabul edilecek öğrenciler, belirli oranlarda eğitim bursu ile ödüllendirilecek. Okula kabul sınavı başvuruları, ön başvuru olarak www.bahcesehir.k12.tr adresinden, kesin kayıt olarak ise Bahçeşehir Kolejinin İzmir’deki Bornova, İzmir 50. Yıl (Çiçekli), Güzelbahçe, Karşıyaka, Kuzey ve Güney kampüslerinden yapılabilecek.

İZMİR’DEKİ YEDİNCİ KAMPÜS AÇILIYOR

bahcesehir-koleji-9-eylul-kampusu-foto02.jpg

Dünyanın ve Avrupa’nın lider kurumlarından Bahçeşehir Koleji, İzmir’de 7. Kampüsünü de 2023-2024 eğitim öğretim yılında hizmete açıyor. Bahçeşehir Koleji 9 Eylül Kampüsü olarak Bostanlı Atakent Yalı Mahallesi’nde kapılarını öğrencilere açacak olan kampüste, Fen ve Teknoloji ile Anadolu Lisesi olacak. Fen ve Teknoloji Lisesine girmek isteyen öğrenciler için 25 Şubat’ta ayrı bir sınav düzenlenirken, bu sınav için Applyfentek web sitesi ile yine kampüslerden başvuru yapılabilecek.

bahcesehir-koleji-foto-01.jpg

Yeni açılacak Bahçeşehir Koleji 9 Eylül Kampüsü ile ilgili 0 232 330 06 09 numaralı telefondan veya Bostanlı Mahallesi Cengiz Topel Caddesi No: 23 Daire:2’deki tanıtım ofisinden bilgi alınabilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.