Hayır’da da bir hayır vardır

Hayır’da da bir hayır vardır

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu yaklaşan referandum öncesi mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

 

Esenlik ve Reis mahallelerini ziyaret eden Başkan Selvitopu, dükkanları dolaşıp esnafla buluştu. Vatandaşlarla uzunca bir süre sohbet eden Selvitopu,  “İnanıyorum ki halkımız 16 Nisan’da gerekeni yapacaktır. Hayır’da da bir hayır var.” Dedi.

Başkan Muhittin Selvitopu  hem ilçede yapılan çalışmaları anlattığı hem de referandum çalışmaları yaptığı mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Selvitopu’nun dünkü durağı Esenlik ve Reis Mahalleleri oldu. Esenlik Mahallesi Muhtarı Zakir Çin ve Reis Mahallesi Muhtarı Ali Şen’in de eşlik ettiği esnaf ziyaretlerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Yeşilyurt’a kompleks müjdesi

Ordu ve Ulu Önder caddeleri üzerinde bulunan tüm esnafı tek tek ziyaret eden Başkan Selvitopu,  referandumda neden hayır verilmesi gerektiğini anlattı;  vatandaşlardan da yoğun olarak destek gördü. Ordu Caddesi’nde sevgi yolu ile ilgili çalışmalardan da söz eden Selvitopu,  yakın zamanda burada içinde kültür merkezi, nikah salonu otoparkın da bulunduğu bir tesisin İzmir Büyükşehir Belediyesi’nce yapılacağı müjdesini verdi.

Doğu ziyaretini değerlendirdi

Başkan Selvitopu esnaf ziyaretlerinin yanında taksi durakları ve kahveleri de dolaşarak vatandaşlarla çay içip bol bol sohbet etti. Orada da geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği Gaziantep, Adıyaman ve Malatya ziyaretlerini de değerlendiren Başkan Selvitopu, o bölgelerde de halkın “Hayır”a duyduğu ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

İki kardeşin Başkan Selvitopu sevgisi

Başkan Selvitopu son yaptığı kafe ziyaretinde 6 yaşındaki Derin ve 10 yaşındaki Defne Şen ile karşılaştı. İki kardeş Başkan Selvitopu’nu çok sevdiklerini belirterek onunla fotoğraf çektirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.