Hayko Cepkin 18 bin fitten atladı

Hayko Cepkin 18 bin fitten atladı

18 bin fitten atlayan Hayko Cepkin rekoru kıramadı!

Türkiye Çoklu Tutuşma’da rekor için denemeler yapıldı. 44 paraşütçünün el ele tutuşunca kıracağı rekorda, başarı elde edilemedi.

Lisanslı paraşütçü ünlü rock müzik şarkıcısı Hayko Cepkin'in de aralarında bulunduğu, Türk Hava Kurumu'nun ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin tecrübeli paraşütçüleri, İzmir'in Selçuk İlçesi'nde rekor için denemeler yaptı. Rekor çalışmalarını Selçuk’a giderek takip eden Ulusal Magazin’den Nursel Eroğlu, paraşütçülerle aynı uçağa bindi ve atlayış öncesi Hayko Cepkin’i görüntüleyerek, ünlü rockçı ile kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Cepkin, Kuşadası’na yerleştiğini ve 7 yıldır atladığını söyledi.

Türkiye Çoklu Tutuşma Rekoru'nu bu sene 44 kişiye çıkaran paraşütçüler, denemelerini paraşüt okulu müdürü Fikret Söğüt ve paraşüt öğretmeni Beslan Babaoğlu ile gerçekleştirdi. Aralarında Hayko Cepkin’in de bulunduğu paraşütçüler, 18 bin fitten atladı. Efes Atlayış Merkezi'nde bir araya gelen 44 paraşütçü, el ele tutuşunca rekor kırılacaktı ancak başarılı olamayan paraşütçüler, bu sefer rekoru kıramadı.

Kaynak: Ulusalmagazin

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.