Hayvan Dostlarından, Bakırçay'a ziyaret

Hayvan Dostlarından, Bakırçay'a ziyaret

Menemen Belediyesi Başkan Danışmanı Bayram Görer, veterinerlik hizmetleri sorumlusu Tunahan Çoban ve HAYTAP İzmir Temsilcisi Esin Önder ile birlikte İzmir Bakırçay Üniversitesi Hayvan Dostları Topluluğu, İzmir Bakırçay Üniversitesini ziyaret ettiler.

Heyet ziyaretlerinde İzmir Bakırçay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa BERKTAŞ tarafından kabul edildi.  İzmir’in ilk ve tek engelsiz devlet üniversitesi ve mekânda erişim alanında turuncu bayrak ödülüne sahip olan üniversitenin, ülkemizin ekolojik ve ekonomik yönden kendine yeten ilk üniversite olmasını amaçladıklarını ifade eden Rektör Berktaş, doğa ve hayvan dostu olma çabalarından, güneş ve rüzgar enerjisine kadar üniversite kampüsünün bir çok özelliğinden bahsetti. Gerçekleştirilen görüşmede, Hayvan Dostları Topluluğunun yerleşke çevresinde bulunan kulübeler aracılığı ile sessiz dostlarımıza barınma imkânı sunulması ile günlük artan yemeklerin sokak hayvanları ile paylaşılacağı projenin detayları görüşüldü.

Ayrıca bu proje kapsamında Menemen Belediyesi veterinerlik biriminin de hasta hayvanların ambulans ile alınarak tedavi, kısırlaştırma ve aşı işlemlerinin gerçekleştirilmesi konusunda destek vermesi kararlaştırıldı. İzmir Bakırçay Üniversitesi Öğrencilerinin hayvan hakları konusunda bilgilendirilmeleri amacı ile duyuruların artırılması ve konferansların düzenlenmesi konularının da görüşüldüğü toplantıda İzmir Bakırça

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.