HDP aday çıkarsaydı İstanbul'u Ankara'yı alabiliyor muyduk?

HDP aday çıkarsaydı İstanbul'u Ankara'yı alabiliyor muyduk?

Muharrem İnce, "CHP yüzde 35'lere gidiyordu da ben mi engel oldum?" dedi. İnce ayrıca, parti yönetimine CHP-HDP ittifakını tekrar deşifre eden zor bir soru sordu.

 CHP eski Milletvekili ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, konuk olduğu bir programda parti yönetimi sert sözlerle eleştirdi. Kendisini oyları parçalamakla suçlayanlara sert sözlerle yüklenen İnce, "CHP yüzde 35'lere gidiyordu da ben mi engel oldum? HDP aday çıkarsaydı yerel seçimlerde İstanbul'u Ankara'yı alabiliyor muyduk?" ifadelerini kullandı.

"HDP ADAY ÇIKARSAYDI SEÇİMLERİ KAZANABİLİYOR MUYDUK?"

Kendisinin bu açıklamalarının ardından gelen "Yerel seçimleri aldık" tepkilerine de değinen İnce, "HDP aday çıkarsaydı alabiliyor muyduk? İstanbul, Ankara, Antalya, Mersin, Adana... HDP aday çıkarsa biz alabiliyor muyduk? Başka bir sorum yok?" dedi.

Muharrem İnce, geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısıyla partisinden istifa ettiğini açıklamıştı. İnce açıklamasında, "ABD'den demokrasi dilenenlerle, 'Atatürk' diyemeyenleri yönetici yapanlarla yolumu ayırıyorum. CHP artık tabeladan ibarettir" ifadelerini kullanmış ve Memleket Hareketi ile siyasi yaşamına devam edeceğini belirtmişti.

0x0-muharrem-inceden-chpyi-zora-sokacak-soru-hdp-aday-cikarsaydi-istanbulu-ankarayi-alabiliyor-muyduk-1614806171674.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.