"Hedefimiz 2019'da yüzde 50 artı 1"

"Hedefimiz 2019'da yüzde 50 artı 1"

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Bayındır’da orman yangını ile ilgili oluşan zararların kısa sürede giderileceğini söyledi.

Sürekli, “Hedefimiz 2019 da yapılacak yerel ve genel seçimlerde yüzde 50 artı 1'dir. Bu hedefe ulaşmak için şimdiden çalışmalara başladık” şeklinde konuştu. Bayındır’da yaşanan yangında mağdur olan aileleri ziyaret eden Sürekli, “Yaralarımız ivedi bir şekilde sarılacaktır” dedi. Sürekli, gerçekleşen yangında 500 hektarlık bir alanın kül olduğunu kaydetti. Normale dönme çalışmalarının ivedi bir şekilde başlayacağının altını çizen Sürekli şunları söyledi;


“Çiçek diyarı Bayındırımız da maalesef tıpkı geçtiğimiz günlerde Menderes’te yaşanan gibi büyük bir felaket yaşadı. Can kaybının olmaması içimize su serpse de birçok tarım ve orman alanının kül olması bizleri derinden üzdü. Ağaç demek ciğer demek, oksijen demek, nefes demek… Yaşanan felaketle tahrip olan 500 hektarlık bu alanın en kısa sürede yeniden doğaya ve tarıma kazandırılması ve ağaçlandırılması için gerekli çalışmalar yapılacaktır”


“ESNAF EKONOMİNİN YAPITAŞIDIR”


Bornova programına Küçükpark ziyaretiyle başlayan Sürekli, esnafları tek tek ziyaret ederek hükümetten beklentilerini sordu. Bornova esnafının desteğini her zaman hissettiklerini ifade eden Sürekli, “Bakkalından kasabına, tuhafiyesinden kafesine esnaflarımızın hepsi bizler için büyük öneme sahip. Ekonominin yapıtaşı olan esnaflarımız yine ülkemizin geleceği için de büyük bir misyon üstlenmiş durumdadır. Her geçen gün hizmet etmekten onur duyduğumuz sizlere destekleriniz için teşekkür ederim” diye konuştu.


Buradaki programının ardından Türkan Özilhan Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulunan Sürekli, en kısa sürede hastanenin tam kapasiteyle kullanılmasının hedeflendiğini belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.