"Hedefimiz; komşuluk ilişkileri"

"Hedefimiz; komşuluk ilişkileri"

Ceylan İnşaat’ın Zer projeleri komşuluk ilişkilerini güçlendiriyor

Hayata geçirdiği projelerinde sosyal ayrıcalıkları bir üst skaladan kurgulayan Ceylan İnşaat, ailelere sosyal yaşamda eğlenceli ve keyifli zamanlar geçirmeyi vaat ediyor. Projelerinde komşuluk ilişkilerini yeninden canlandırmak istediklerini belirten Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, “Projelerimizde geleneksel değerlerimize sahip çıkmaya çalıştık ve komşuluk ilişkilerine önem verdik. Hepimizin özlem duyduğu o sıcacık ilişkilerin tekrar gün yüzüne çıkmasını istiyoruz.” 

‘Önce İnsan’ prensibiyle büyük sitelerdeki komşuluk ilişkilerini tekrar canlandırmak istediklerini açıklayan Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, projelerinde yaşayan ailelerin güvenliğinin yanı sıra sağladıkları sosyal donatılarla çocukların eğitimine ve arkadaş ortamında yaşamalarına önem verdiklerini söyledi. 

Ceylan: komşuluk ilişkilerinin en güçlü olduğu dönemden geldim

Projelerinde örf ve adetleri yaşatmaya çalıştıklarının altını çizen Muammer Ceylan, “Projelerimizde komşuluk ilişkilerine önem verdik, konut sahiplerinin kaynaşmasını sağladık. Kurguladığımız sosyal alanlar sayesinde vatandaşlar, günün stresinden bu mekanlarda kurtuluyorlar ve komşularıyla keyifli sohbet olanağı buluyorlar. Bu bizim için çok kıymetli bir geri dönüşüm. Çünkü ben, komşuluk ilişkilerinin en güçlü olduğu dönemden geldim ve o değerlerin ne kadar kıymetli olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum. Bu bilinçle de projelerimizde yaşayan ailelerin her türlü sosyal yaşamını kolaylaştıracak alt yapı ve aktiviteleri hayata geçiriyoruz. Ailelerin hem güvenliğine hem de çocuklarının eğitimine ve arkadaş ortamında yaşamalarına önem veriyoruz. Sitelerde toplu oturan ailelerin birbirlerine selam bile vermekten kaçındıkları ortamlardansa biz sıcak komşuluk ilişkilerinin yaşandığı ortamlar yaratan siteler yapıyoruz. Ampulden vitrifiye'ye bütün imalatlarımıza 10 yıl değiştirme garantisi veriyoruz” dedi. 

Öte yandan projelerinde Türkçe isim kullanmaya özen gösterdiklerinin altını çizen Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, dün olduğu gibi bugün ve yarın da aynı tutkuyla insanların mutlu ve huzurlu yaşayacakları yaşam alanları geliştirmeye devam edeceklerini açıkladı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.