HEPER METAL'DEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

HEPER METAL'DEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Heper Metal Döküm San. ve Tic. A.Ş., Torbalı 80'inci Yıl Çaybaşı İlköğretim ve Ortaokulu'nda örnek bir uygulamaya imza atarak, okula yeni bir kütüphane kazandırdı.

İzmir Torbalı 80'inci Yıl Çaybaşı İlköğretim ve Ortaokulu'nun kütüphane açılışına Torbalı Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, Halk Eğitim Müdürü Emine Çoban, İlçe Emniyet Müdürü Zeki Oğuz Kesen, İlçe Kütüphane Müdürü Müslüm Ünal, Belediye Başkan Yardımcısı Yunus Değer, Okul Müdürü Kadir Özden, Heper Metal A.Ş. Genel Müdürü Çağlar Gürel ve Heper Metal A.Ş. çalışanları katıldı.

Çocukların Türkiye'nin aydınlık geleceği için çok önemli olduğunu belirten Heper Metal Genel Müdürü Çağlar Gürel, eğitim öncelikli sosyal sorumluluk projeleri yapmaya devam edeceklerini belirterek, kütüphanenin okula ve öğrencilere hayırlı olmasını diledi.

Açılışta konuşan Torbalı Kaymakamı Kadir Sertel Otcu da, Torbalı'da hizmet veren firmalara ihtiyaç sahibi okullara kütüphane ve sportif faaliyetler konusunda destek çağrısında bulundu.

Heper Metal'in imza attığı kütüphane açılışının diğer firmalara da örnek olmasını dileyen Otcu, bu önemli projede emeği geçen herkese teşekkür etti.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.