"Herkesin Rektörü"

"Herkesin Rektörü"

Prof. Dr. Necdet Budak öğrencilerle ve köylülerle bir araya geldi.

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak sıradışı icraatlarına devam ediyor. Bir üniversite öğrencisinin daveti üzerine Kemalpaşa'daki evine konuk olan Prof. Dr. Budak yolda uğradığı bir köy kahvesinde çiftçilerle de sohbet etti. Bornova Yakaköy’deki köy kahvesinde köylülerle bir araya gelen Prof. Dr. Budak, Ege Üniversitesi’nin toplumla her zaman iç içe olacağı mesajını verdi. Aynı zamanda bir ziraat profesörü olan Rektör Prof. Dr. Budak tarım ve hayvancılık üzerine köylüleri dinledi, kendi bilgilerini onlarla paylaştı. Dönüşte yolda rastladığı bir çobanla da sohbet eden Prof. Dr. Budak, kendisini rektörlük binasına davet etti. 

ÖĞRENCİ EVİNDE BİR REKTÖR

Farklı bir rektör profiliyle öğrencilerinin her zaman yanında olmak istediğini her firsatta belirten Prof. Dr. Budak’ın sonraki durağı ise bir öğrenci evi oldu. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisi Talha Emin Helvacı’nın daveti üzerine evine konuk olan Prof. Dr. Budak, öğrencileriyle yer sofrasında yemek yedi.  Prof. Dr. Necdet Budak, gençlere misafirperverlikleri için teşekkür etti.

PROF. DR. TOSUN: “AKADEMİNİN SOĞUK YÜZÜNE KARŞI SICAK BİR TEMAS”

Rektör Prof. Dr. Budak’ın öğrencilerle bir arada yer sofrasında yemek yediği görüntüyü sosyal medyadan değerlendiren Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi siyaset bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun “Tarihsel olarak buyurgan devletin öğrencilere mesafeli snop akademi yöneticileri profilini alt üst eden bir enstantane. Ege Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Necdet Budak’ın bir öğrenci evinde öğrencilerimizle buluşması, akademinin soğuk yüzüne karşı sıcacık bir temas” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.