Hollywood’da Berna Türkkan Rüzgarı...

Hollywood’da Berna Türkkan Rüzgarı...

Türkiye'de sinema ve dizi sektöründe aldığı ödüllerle 16 yıldır başarılı bir çizgi çizen Berna Türkkan, Hollywood'da da başarıdan başarıya koşuyor.

Berna Türkkan Casting BTC isimli menajerlik ve yapım şirketinin şubesini Hollywood'da da açan Türkkan, bir Türk kadını olarak kendisiyle gurur duyuyoruz.Bir süredir Amerika'da olan ünlü menajer, sinema sektörünün kalbinin attığı Hollywood'da uzun metrajlı sinema filmi yapımcılığı yapmaya hazırlanıyor.

Türkiye'deki oyunculuk akademisini Hollywood'da kurarak hem Türkiye'deki öğrencilerini Amerikaya taşıyacak olan Türkkan hem de Amerika'daki Türk ve yabancı öğrencileri oyuncu olarak yetiştirip Türkiye’deki projelerde rol alabilmelerine yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Dünyaca ünlü Hollywood starları ile sıcak temasları olan Türkkan, birçok Hollywood starı ile rahatlıkla bağlantıya geçip Türkiye’deki projeler için Türkiye menajerliklerini yapabileceğini de ifade etti.

Dünya Starı Mel Gibson’ın Türkiye’deki ticari bağlantılarının temsilcisi de olan Türkkan geçtiğimiz hafta Los Angeles’da Mel Gibson ve dünya starlarının yatırımcısı olan Mr.Dolapo ile yemek yiyerek Türkiye’de yapmak istedikleri projeler konusunda kararlar almıştır.

Amerika ile olan güçlü iş bağlantıları sayesinde Mel Gibson'ı ve Mr.Dolapo’yu yakında Türkiye getireceğini ve ülkemiz adına yararlı projelere imza atacağının müjdesini veren Türkkan, daha pek çok sürpriz projelerle Amerika'da Türk bayrağını dalgalandıracağına inanıyoruz.

0-048.jpgimg-20190930-wa0019.jpgkl-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.