Huawei tutkunlarına müjde! Smart Screen tanıtıldı!

Huawei tutkunlarına müjde! Smart Screen tanıtıldı!

Huawei bugün Şangay’da anıtım etkinliği düzenledi. MatePad Pro, Matebook D ve Sound X’in yanı sıra tanıtımı gerçekleştirilen ürünler arasında, markanın yeni akıllı televizyonları Huawei Smart Screen V65 ve V75'de vardı.

Huawei Smart Screen, 65 inç ve 75 inç olmak üzere iki farklı ekran boyutuna sahip.  Huawei’nin yeni televizyonunun HDR desteğine sahip 4K çözünürlükteki QLED paneli, 120 Hz yenileme hızına da sahip. Bu sayede spor müsabakaları gibi hareketli sahnelerde büyük bir avantaj sunan televizyon, Huawei’nin geliştirdiği Harmony OS işletim sistemi ile çalışıyor. NTSC’nin yüzde 100’ünü kapsayan ve dinamik MEMC video sıkıştırma özelliğine sahip olan televizyonda, açılır kamera yer alıyor. Full HD çözünürlükteki bu kamera ile video konferanslar ve jest ile kontrol işlemi gerçekleştirilebiliyor. Dört çekirdekli Honghu 818 işlemciden güç alan televizyon, 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanına sahip. İki telefon ekranını aynı anda görüntülemeyi sağlayan telefon, Huawei Share ve akıllı ev kontrolü özellikleri ile dikkat çekici.

Giriş / çıkış portlarına baktığımızda ise: 3 adet HDMI 2.0 bağlantı noktası, AV çıkışı, Ethernet ve USB 3.0 portları yer alıyor. Kablosuz bağlantı seçenekleri konusunda ise Bluetooth 5.0 ve çift band Wi-Fi desteği sağlıyor. 75 inç büyüklüğündeki modelin fiyatı 1850 dolar olarak belirlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.