Hüseyin Bayru, ikinci kez başkan!

Hüseyin Bayru, ikinci kez başkan!

Çameria Arnavutları Kültür ve Dayanışma Derneği’nin 5’inci Olağan Genel Kurulu, mevcut Başkan Hüseyin Bayru ikinci kez başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Çameria Arnavutları Kültür ve Dayanışma Derneği’nin 5’inci Olağan Genel Kurulu'nda mevcut Başkan Hüseyin Bayru ikinci kez başkanlığa seçildi. Kurulun Divan Başkanlığı’nı Karşıyaka Belediyesi meclis üyesi ve Arnavut araştırmacı yazar Şevket Balla, katipliklerini de Alper Dündar ve Recep Oduk yaptı. Yönetim ve denetim kurullarında yedi kadın üye yer buldu.

cameria-arnavutlari-dernek-baskani-huseyin-bayru-guven-tazeledi-1.jpg

Üyelere seslenen Başkan Hüseyin Bayru, kendisine duyulan güvene layık olup, çalışmalara aralıksız devam edeceğini belirterek teşekkür konuşması yaptı, şöyle dedi:

“2012 yılında kurulan derneğimiz sizlerin de desteğiyle 10. yılımızı kutluyoruz. Bugün yeni yönetim kurulumuza verdiğiniz destek ile üç yıllığına bizlere bu bayrağı taşıma yetkisi verdiğiniz için çok mutluyuz. İkinci defa aldığımız bu bayrağı ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım ilk günkü heyecanı ile daha yükseğe taşıyacağımıza inanıyorum. İlk hedefimiz derneğimize gençleri yönlendirecek projeler ve çalışmalar olacaktır. Dernek üye sayımızı artırıp gelenek ve göreneklerimize sahip çıkıp bizlerden sonraki nesillere aktarmak olacaktır. Bugün bizleri yalnız bırakmayıp verdiğiniz destek ben ve yönetim kurulum adına teşekkürlerimizi sunarız.”

cameria-arnavutlari-dernek-baskani-huseyin-bayru-guven-tazeledi-2.jpg

Çameria Arnavutları Kültür ve Dayanışma Derneği yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu; Hüseyin Bayru (Başkan), Hakkı Bektaş, MusaBakıcıerler, Aslı Kurt, Figen Çelikkal, Dilara Nuh, Tülay Malok, Aysun Aydın, Gülşah Dinç, Kürşat Şahin, Cihat Pusat, Tolga Kabay, Yasin Şimşek

Denetleme Kurulu; Recep Oduk, Hande Kayacıoğlu, Hakan Dinç

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.