Hüseyin Eroğlu: Lideri yenmek zorundayız

Hüseyin Eroğlu: Lideri yenmek zorundayız

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Pazar günü oynanacak Ümraniyespor maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

TFF Birinci Lig’de pazar günü Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda lider Ümraniyespor ile karşılaşacak Altınordu’da karşılaşmanın hazırlıkları sürüyor. Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu yönetiminde İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde gerçekleştirilen antremanda oyuncular ısınma hareketlerinin ardından Ümraniyespor maçına yönelik taktik ağırlıklı bir idman yaptı.

Rakiplerinin lige iyi başlangıç yaptığını söyleyen Hüseyin Eroğlu, açıklamasında “Sezon başında favori kim diye sorduklarında ben ‘Ümraniyespor’u söylemiştim. Ümraniyespor geçen sezonun ikinci yarısındaki kadronun % 80’ini koruyarak lige başladı. Oturmuş kadrolarının sonuçlarını aldılar ve lige iyi bir başlangıç yaptılar.

eroglu1.jpg

Başarılı bir sezon geçiriyorlar. Rakibimizin gücünü biliyoruz ama biz de güçlü takımız. Sahamızda bir kazanma alışkanlığımız var onu devam ettirmek istiyoruz. Kendi oyun sistemimizi maçın tamamına yaydığımızda karşılaşma onlar adına da kolay olmayacak. Sahamızdaki maçtan üç puanla ayrılmak istiyoruz, kazanmak zorundayız” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.