Hüseyin Eroğlu: Takımıma her zaman güveniyorum

Hüseyin Eroğlu: Takımıma her zaman güveniyorum

Spor Toto 1. Lig’de Kocaelispor ile 2-2 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, ligde kalan iki maçlarını kazanıp kendi işlerini kendileri halledeceklerini söyledi.

Spor Toto 1. Lig’de kalan iki maçlarını kazanıp kendi işlerini kendileri halledeceklerini söyleyen Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, “Böylesine bir atmosferde iyi mücadele eden futbolcularımızı kutluyorum. Zaten her zaman takımıma güvendiğimi söylemiştim. Bir teşekkür de emniyete ediyorum. Stada gelirken maalesef taraftarlarla beraber geldik. Emniyet bizi o kadar yavaş getirdi ki taraftarlar da ellerinde ne varsa bize attılar. Ondan sonra böyle bir atmosferde maça çıktık. İlk 10 dakika bocalasak da sonradan oyuna ortak olduk.

5.jpg

İlk yarı biterken yine kritik bir gol yedik. İkinci yarı oyundan kopmadık ve öne geçmesini de bildik. Maçı galibiyetle kapatmayı beklerken yediğimiz gol nedeniyle buradan beraberlikle ayrılmak zorunda kaldık. Kazanacağımız maçtan beraberlikle ayrılmak tabi ki üzücü. En azından rakibimizi altımızda tuttuk.” diye konuştu.

10.jpg

Spor Toto 1. Lig’den Süper Lig’e yükselen ve play-off oynayan takımların belli olmasının ligin gidişatını da etkilediğini dile getiren Eroğlu, “Kimin puana ihtiyacı varsa hepsi kazandı. Bunda Süper Lig’e çıkanların ve play-off grubunun belli olması etkili oldu. Onun için bu takımlar istedikleri gibi hazırlanamıyorlar. Biz kalan iki maçımızı da kazanıp kendi göbeğimizi kendimiz kesmek zorundayız.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.